noflip Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Здравейте, колеги Бих се радвал ако можете да ми предпожите някой audio converter с повечко възможности. В момента конкретно ми трябва сотуер с който да обърна FLAC в WAV. Google беше така добър да ме залее с един тон спам програмки, които орязват крайния формат по един или друг начин и реално не вършат работа. Идеята е, че конкретният файл ми трябва в Wavelab, но моята версия не поддържа FLAC. Да го обръщам в MP3 и после в WAV обесмисля всичко, така че ще съм ви благодарен ако можете да предложите нещо. Мерси предварително. Цитирай
antonium Отговорено Декември 15, 2012 Отговорено Декември 15, 2012 Winamp> options>preferences>plugins>output>nullsoft disk writer>configure После зареждаш файла пускаш play и си готов 1 Цитирай
presly Отговорено Декември 15, 2012 Отговорено Декември 15, 2012 Аналогично и в любимият ми foobar2000. И това НЕ е конвертор - FLAC=FreeLosslessАudioCodec. По-скор го разглеждай като "зипване" на аудио информация. 1 Цитирай
мегатон Отговорено Декември 20, 2012 Отговорено Декември 20, 2012 Total Audio Converter River Past Audio Converter Pro Цитирай
Recommended Posts