Doctor Van Dark Публикувано Декември 12, 2012 Share Публикувано Декември 12, 2012 Тва чудовище от доста, според мен, безполезни функции не ми подсказва как да му изключа динамичната клавиатура за някои бленди ( стринговете, например ). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Декември 12, 2012 Share Отговорено Декември 12, 2012 Влизаш в Edit Osc -> Amp -> Vel Sens -> Level +63 примерно , така ще имаш максимална сила на удар (= липса на динамична клавиатура) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doctor Van Dark Отговорено Декември 13, 2012 Автор Share Отговорено Декември 13, 2012 Машина си! Само дето на моя клавир EG Level +63 не вадеше никакъв звук, но като го направих на -6 и работите станаха. Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doctor Van Dark Отговорено Декември 13, 2012 Автор Share Отговорено Декември 13, 2012 Ами, виждам, че животното ти се подчинява. Хванал си му цаката. Можеш ли да ми кажеш как да създам напълно нов Performance. Влизам в Perform, избирам си някой по-опростен, Edit, Delete-вам избраните бленди от [F3] Voice и с Add Int си въвеждам новите. Да, обаче настройките за старите бленди продължават да отговарят и за новите ( пр. портаменто, арпежио и пр.). А това омазва картинката. Има ли нещо като Default за новият Perform.. или как става.. не ми е ясно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Декември 13, 2012 Share Отговорено Декември 13, 2012 Има един бутон Job (до Edit) - там има Init (инициализиране) на каквото си искаш 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doctor Van Dark Отговорено Декември 13, 2012 Автор Share Отговорено Декември 13, 2012 Отново Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doctor Van Dark Отговорено Декември 16, 2012 Автор Share Отговорено Декември 16, 2012 Няколко Performances станаха супер! Днес, обаче реших да работя по песен на Deep Purple. Инициализирах си един стар Пърформънс и въведох една китарна бленда от USER менюто, която преди това си играх да настройвам с Reverb, Chorus и др. украшения. Когато я Add-нах към новия Пърформанс, всичките й украшения липсваха. В режим Voice са си сейфани, но къде отидоха когато използвах блендата в Пърформанса? Можеш ли пак да ми помогнеш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Декември 17, 2012 Share Отговорено Декември 17, 2012 Тук няма лесно спасение по принцип. В performance не се прехвърлят ефектите , само генераторите. Съответно най-близкото до решение е да си добавиш ефекти на пърформънса както са във войс-а .. Просто Мотиф-а няма достатъчно ефект процесори да приеме 4х Voice-a с техните си отделни ефекти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts