bassbull Публикувано Декември 10, 2012 Share Публикувано Декември 10, 2012 Здравейте! Хайде една лека запръжка на EUROPE. Поздрави и лека седмица! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Декември 10, 2012 Share Отговорено Декември 10, 2012 Страхотно попадение на вокалистика!!! Само, че много кофти корекции сте й направили на микрофона. Малко високи и гейн и е 6! Не може бек вокалът да се чува по ясно и бистро, не е честно някак си! Иначе поздравления за групата и а вокалистката! Супер сте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Декември 10, 2012 Автор Share Отговорено Декември 10, 2012 Хахаххахаха, този когото наричаш "бек вокал" е чичото на вокалистката. Той просто си изкача и иска да пее. А микрофоните може да са им сменени. Това изпълнение е вече в пиянската част на лайфа. То накрая става такова мазало че.....Пък и е записано с някакъв шибан телефон мисля. Благодаря, дано да си се изкефил! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Декември 10, 2012 Share Отговорено Декември 10, 2012 Чичо-мичо, ама племенницата пее по-добре! Да, нормално е да се объркат/разменят микрофоните в пиянската част на вечерта. Но не е от записа, нищо че не е с профи камера, защото на чичото майка се чува шестичка. Но нищо, важното е, че сте започнали нещо много хубаво с тази банда и ви желая много успехи и само напред! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultrazone Отговорено Декември 10, 2012 Share Отговорено Декември 10, 2012 Иванеееее, ако знайш как ми стопли душичката брат Щастлив, че ви виждам поне в нет-а, че се забрайхме ей....... Браво, супер яко парче. Това откога е? Гледам, че сте заедно с Тошето и Крис. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Декември 10, 2012 Автор Share Отговорено Декември 10, 2012 Ooooooooo, Ачка! Къде се изгуби бе, младеж? Бахти бруталните металисти, дето бяхме едно време всички тука. Ми, идвай си насам бе! Тука зимата става ебахти купона. Има активно свирещи около 10-тина групи. Всяка седмица има някъде лайф. Гостуват и групи от други градове. Пък ние сега се събираме в този вариант. Ама само 3 месеца в годината. От януари до март. През другото време работим усилено, че иначе няма басове, няма кабинети, няма чинели, няма лампови усилватели, няма нищо...Това изпълнение мисля че беше от 30.03.2012. Скоро запукваме пак! Айде със здраве! Ела си към Ямбол бе брутален металист! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultrazone Отговорено Декември 11, 2012 Share Отговорено Декември 11, 2012 Откакто пуснаха магистралата е по-човешко, иначе хич не ми се хващаше да пътувам. Ама ти ме караш да се замисля сериозно. Януари се надявам да е по-спокойно с бачкането и ше си пусна една отпуска да ви видя. Пък може и да метна китарата в колата и да забием яко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Декември 11, 2012 Автор Share Отговорено Декември 11, 2012 Заповядай! И нека метъла да извира от душите ни! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts