Danny47 Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 а доколкото знам в президент студио има една 10 канална Делта, която позволява 24 битов запис така, че и небарабанните субекти от форума да могат да чуят какво точно е ставало евентуално Може и видео да си направим!? Цитирай
presidentstudio Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Добре 8 човека се събрахме, прекрасно, значи условието да участваш е да имаш собствени чинели иначе това колко можеш не е от значение. Важното е дали наистина този от президент студио ще се навие? А това, че ще трябва да се срещнем предварително е ясно, защото трябва да разберем кой колко е сериозен. е нали ще свирите, няма с брадви да млатите по тези барабани Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Юли 17, 2006 Автор Отговорено Юли 17, 2006 Аз съм замислил нещо с две франзели ама тва вече ще видим дали ще мога да го изработя като Brain. Цитирай
NoSoul Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 Ми аз предлагам следното. Мога да предоставя помещение - концертна зала в читалище. Широчко е достатъчно и си предоставям легените. При нужда, нека още някой дари още 1 сет за левичарите. Аз лично не искам да участвам защото просто не съм за съравнование с толкова добри музиканти, но ако се наложи ще навия 2 приятелчета - китарист и басист и ако ще се правят песни ще помагаме с инструментал на хората без групи. П.П. Мога да помогна с тези барабани . Цитирай
SOD Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 ами с извинение към теб човече, но предпочитам барабаните в Президент студио , не се обиждай! А и идеята с зала в читалище никак не ми допада.В гола за без озвучаване , просто не ми се мисли какъв е звука, Подкрепям Ненчо и неговта идея ! Цитирай
NoSoul Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Живи и здрави . Аз предлагам помощ пък ако искате . Не съм тръгнал да се обиждам Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Юли 18, 2006 Автор Отговорено Юли 18, 2006 Мислите ли,че ще има достатъчно място за 10 (или там колкото се съберем)човека в Президент? Цитирай
NoSoul Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Не разбира се. Тва е студио за репетиции за 1 група. Също така левичарите там няма да могат да свирят. Студиото е супер както има и страхотни барабани, но все пак е студио. В читалището ще занесем пулт. Ако някой даде микрофони за събитието вярвам Кацко ще помогне с озвучаването. Все пак идеята ми беше имено че е хубаво да се съберат повечко тропаджии + и публика. Но вие си решавате... Цитирай
Danny47 Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Не разбира се. Тва е студио за репетиции за 1 група. Също така левичарите там няма да могат да свирят. Студиото е супер както има и страхотни барабани, но все пак е студио. В читалището ще занесем пулт. Ако някой даде микрофони за събитието вярвам Кацко ще помогне с озвучаването. Все пак идеята ми беше имено че е хубаво да се съберат повечко тропаджии + и публика. Но вие си решавате... Тва е идея да разширим кръга на слушащите и да си напраим фестивалче ! Цитирай
NoSoul Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Е хуу де, правете анкета . При Бисер също е мн яко, жалко че е на майната си и вече не свирим там . Решете вие. Аз не се чувствам готов че да участвам . Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 (Редактирано) За сега сме 8 човека. Достатъчно сме. Вече може да организираме предварителната среща, за да видим кoй е сериозен. Редактирано Юли 20, 2006 от Paliev The Butcher Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Ок, момци. Въпреки че не мога да ви изумя с нищо, дори може и да бъркам тук-таме доста ... определено съм с две ръце "За", защото от известно време много си мечтая за един дръм-фест в БГ, пък било то и просто сбрика на тъпанари. :р Предполагам, че събота-неделя би устроило повечко хора, а един live-chat никак няма да навреди, защото спокойно може да се обсъди всичко, а и да се стигне до решение кога, къде и как. Място (квартал/помещение) Време (дата/час - от колко до колко) Тупани (кит, чинелки, хардуеър) А и с една среща се сещате, че няма да стане, така че може и да се организира нещо ежемесечно, с оглед попълване на места ... ОПА! BG-DRUM-SOCIETY!!! ффф... Спирам дотук, щото може и до президента да стигнем така. Като цяло - пишете ме вътре, стига да мога. Цитирай
Danny47 Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Еми аре да се уговорим on-line некво . ICQ или Skype?! Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Юли 22, 2006 Автор Отговорено Юли 22, 2006 Направо пишем срещата. Място: Пилоните на НДК Време: Четвъртък 27.07.2006 19:00 часа Всеки да си носи по чифт палки,за да се познаем. Ако някой не може да дойде пък е сериозен да пише и ще го отпишем. За сега сме 8 като мястото на Ноу Соул заема Юли демек Дъ ИНЕКСОРАБЪЛ. Цитирай
Recommended Posts