toshevski Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Да се следват- да, но да не си казваме, примерно: "Ето- той е велик, пък пя малко фалшиво на тоя концерт, значи не е проблем и аз така, демек- да не си давам зор много- много!" Цитирай
ronia Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Еми то качеството на изпълнението има малък принос за успеха. Въпросът е какво ново си измислил. Май така :think: Цитирай
toshevski Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 @qbodp, за пореден път ти се кефя на казаното и много ме радва как разсъждаваш! Цитирай
AlFiA Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Какво лошо да си тенор бе? Ти си знаеш но за мен това е най- добрият мъжки глас! Не всяка майка ражда тенор, това е рядкост. Цитирай
Mike Отговорено Юли 19, 2006 Отговорено Юли 19, 2006 Какво му е лошото да си тенор. Можеш да хващаш и високи и ниски тонове, зависи какъв вид тенор си. Има различни разновидности на тенора-драматичен, класически, лиричен, алтино...според различни класификации и спорове :green:. Един специалист ме определи като класически, но ловя от ФА диез на голяма до До диез на втора с глас. Тоновете на малка и голяма октава мога да ги пея по два начина-да звуча като тенор и като баритон. Всичко е относително и всичко си има изключения. Виж дали не си объркал октавите (субконтра, контра, голяма, малка, първа, втора...). Запиши няколко глисанди (преминаване през всички тонове от най-ниския до най-високия), ама искам да звучиш силно, запиши и някоя гама и някоe високо парче-пробвай "Scorpions" и "Europe". Праскай яко с глас и цели тоновете. :green: Цитирай
Recommended Posts