Joys Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Two Tone и Rust ми харесват. След 7.5 месеца имам рожден ден. Waiting... Цитирай
assoass Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Two Tone и Rust ми харесват. След 7.5 месеца имам рожден ден. Waiting... Ще ти пусна гласова поща Цитирай
AXE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Но ТОЙ не свиреше ли с Washburn? Проверих - ендорсър е и на Dean Guitars, както и нашият познайник Michael Angelo (с неговата китара със скромните 4(четири) грифа). Само че никъде не успях да видя цени Някой може ли да ме ориентира колко кинта долу горе е Rust-a? BTW bridge адаптера на тая китара се казва Dimebucker Цитирай
Rust Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 тоя Rust вярно си изглежда култов (не само щото е кръстен на мене :Р) ... просто оригинално измислен ... бих си го взел ако имах пари като колекционерска стойност Цитирай
Fenix Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 само не разбрах, като е трибют на дайм, що няма дупки от куршуми и кръв по китарите? само не разбрах, като е трибют на дайм, що няма дупки от куршуми и кръв по китарите? Абсолтна обида!!!! Нищо, за твоя трибют ще им кажа да сложат Никакъв трибют. Само куршуми!!! Цитирай
AXE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Споко - табелката "Ban" за него вече не е с въпросителен, а с удивителен Абе влюбих се в Razorrack-a :inlove: Особено Rust :inlove: Може и да не е скоро, ма чувствам как една такава ще попадне в ръцете ми Айде някой ако има слаба идея да ме ориентира в цената Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Само аз ли не чух никой да говори за саунд? Цитирай
AXE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Е саунда е ясен - Dimebag Darrell и Michael Angelo свирят с Dean А адаптера на тия китари, поне на тоя Razorrack, дето му хвърлих око, е Dimebucker - тва нещо доколкото помня имаше 2-3 пъти по голям аутпут от обикновените адаптери! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 да,мноо са яки първите 4 :guitar: ,дизайна е отка4ен...макар 4е вси4ките си ме кефят.даймбег даръл е свирил на такива(или подобни като характеристики) китари,нито една от тях не е слу4айна!!! @АХЕ,4увал съм за Димарцио модел дет' си е негов.това ли е Даймбъкера? Цитирай
Fenix Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Споко - табелката "Ban" за него вече не е с въпросителен, а с удивителен Абе влюбих се в Razorrack-a :inlove: Особено Rust :inlove: Може и да не е скоро, ма чувствам как една такава ще попадне в ръцете ми Айде някой ако има слаба идея да ме ориентира в цената Табелката е обръщение към вас. И е с въпросителен. А иначе парите ще са поне 1000 - 2000 Цитирай
AXE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 @MDFk не знам човече, не съм се интересувал много. Цитирай
avaavaava Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 (Редактирано) Аз искам да питам има ли други собственици на "Дийн" освен мен в тоз наш форум. Е така просто да си споделяме за китарите, ако трябва нова тема само "Дийн" да направим. На по-качествена и удобна китара не съм свирил - като застана на сцена и това "нещо" просто се запъва по мене и ми е толкова стабилно в ръцете че просто не е истина... За една година флойда (не скъп модел) не мръдна - ръчкам здарво!!! Грифа е широк и комфортен - с кон да се разхождаш по него. Дори и само 2 "зебра" адаптера ако е китарата(да не говорим за Даймбъкъра имам 2 вече),режат ниско под колената.. А "зебрите" са просто адаптери непретенцйозни(серийни и не кой знае какви скъпи). Иначе и мен не ме кефят "Разорите" , просто на живо са много зле цветовете и с тези ръбове имам чувството че ще очистя някой.. Та така ако прецени някой Мод че може, нека си заформим темичка щото "Дийн-а" е нещо като когато човек си взема Порше,Ламбо или Ферари....незнам поне за мен е така . Имам и Уошбърн но не е "същото"(пак МЛ типа модел). Яка китарка - който не е свирил на такава ,той не е изритал другите си китари. Редактирано Февруари 29, 2008 от avaavaava Цитирай
Slide Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 (Редактирано) Аз искам да питам има ли други собственици на "Дийн" освен мен в тоз наш форум.Е така просто да си споделяме за китарите, ако трябва нова тема само "Дийн" да направим. На по-качествена и удобна китара не съм свирил - като застана на сцена и това "нещо" просто се запъва по мене и ми е толкова стабилно в ръцете че просто не е истина... За една година флойда (не скъп модел) не мръдна - ръчкам здарво!!! Грифа е широк и комфортен - с кон да се разхождаш по него. Дори и само 2 "зебра" адаптера ако е китарата(да не говорим за Даймбъкъра имам 2 вече),режат ниско под колената.. А "зебрите" са просто адаптери непретенцйозни(серийни и не кой знае какви скъпи). Иначе и мен не ме кефят "Разорите" , просто на живо са много зле цветовете и с тези ръбове имам чувството че ще очистя някой.. Та така ако прецени някой Мод че може, нека си заформим темичка щото "Дийн-а" е нещо като когато човек си взема Порше,Ламбо или Ферари....незнам поне за мен е така . Имам и Уошбърн но не е "същото"(пак МЛ типа модел). Яка китарка - който не е свирил на такава ,той не е изритал другите си китари. А когато си вземаш Фендър или Гибсън, то просто си вземаш Мерцедес или БМВ? Иначе по темата - китарите биха ме грабнали единствено заради външния си вид, който така или иначе бързо ще ми омръзне... Не знам, може би защото имам различни вкусове и предпочитания. Несъмнено са качествени китари, които (по всяка вероятност) си заслужават парите, но всеки се стреми към нещо различно. А може и просто аз да не разбирам достатъчно от китари и да не знам какво искам. Редактирано Февруари 29, 2008 от Slide Цитирай
avaavaava Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 (Редактирано) ^ Точно това имам предвид - за хора като тебе за които "Дийн-четата" са като Фендер и Гибсън, да си имат други теми в който са си пишат . А хора като мен да си пишат в тази тема и да обсъждат радостите и проблемите(евентуално),които биха имали с китарата си. Пак казвам "Дийн" китарата е участвала е сътворяванео на метъл историята( на големия ,креативен,уникален,не-клиширан и виртуозен метъл), и това което се е правило с тази китара ,не може да се постигне с Фендер и Гибсън (смисъл възможно е, но това са съгнейчъри и поръчкови китари и стуват сума си пари). Целта на това дето предлагам е не да спорим с хора дето не се познаваме, а да обсъждаме тези китари ,които за нас са "КИТАРИТЕ" и другото не е на това ниво или по точно не става за това за което нашите китари стават. Просто в тема за "Дийн" няма да пишат фенове на "Би Ци Рич' , "И ЕС ПИ" , "Джипсон" и т.н.т. и няма да има спорове с разни заклети фенове кое е върха и кое не. В темата може да се види колко хора имат такава китара ,цветове,модели ,година , снимки - е такива неща от сорта. Оф по-просто не мога да го обясня. Дано да няма вече спорове, защото това е последното което целя. Редактирано Март 1, 2008 от avaavaava Цитирай
metalmorphosis Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Мисля,че е късно някой да ти казва да не робуваш на марки Иначе ако можех да имам всяка китара щях да избера един dean CFH(и да е left-hand,и hardtail ), оня със светкавиците.Любима форма, и рисунката е първата,която по би ми харесала от прозрачен лак. Цитирай
Recommended Posts