Dilian Nedev Публикувано Ноември 26, 2012 Публикувано Ноември 26, 2012 Имам следния проблем с EMU PCI 0404 (от старите) - след известни години експлоатация левият канал на аналоговия изход спадна драстично като ниво (свързан към мониторите при нормално ниво на слушане на десния канал , левия е направо все едно го няма) , Дигиталния си е без проблем , както и останалата част от картата (входовете са окей също) . Breakout кабела също е окей , няма прекъсната връзка по него) . Въпросът ми е какви са възможните неща , които могат да се прецакат в тази област и имат ли вариант за ремонт , като ако съществува такъв , се надявам да ми споделите и кой може да се наеме с него Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 26, 2012 Отговорено Ноември 26, 2012 (Редактирано) Най-вероятните възможности са или механичен проблем в конекторите или повреда в предусилвателя на картата. Ако последният е изпълнен със сменяеми компоненти(не е интегриран, примерно в специализиран чип), по всяка вероятност може да се отремонтира. Редактирано Ноември 26, 2012 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts