kukuman Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 аз съм за Бийтълс мн лесна е и I am sailing Rod Steward
thesameidiot Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 по-добре първо намери някакви упражнения за бързина или просто сменяй акордите .. пък после песните ще ти се сторят по-лесни .. според мен де..
npace Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 по-добре първо намери някакви упражнения за бързина или просто сменяй акордите .. пък после песните ще ти се сторят по-лесни .. според мен де.. е да де, но така свиренето на китара е много много много много... скучно аз първоначално до голяма степен заебах техниката и си свирех песните, които искам, бааавно и постепенно до оригиналната скорост. чак след година и половина се замислям да развивам целенасочено техниката си
KILL_EM_ALL Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 по-добре първо намери някакви упражнения за бързина или просто сменяй акордите .. пък после песните ще ти се сторят по-лесни .. според мен де.. е да де, но така свиренето на китара е много много много много... скучно аз първоначално до голяма степен заебах техниката и си свирех песните, които искам, бааавно и постепенно до оригиналната скорост. чак след година и половина се замислям да развивам целенасочено техниката си според мен и туй не е хубу например един мой френд се зафана да свири на барабани--и направо си купи кардан и почнаа напрао с него-- и са напрао иска се научи да свири мастера на миталика--направо с тва забива и така си седи месец още на първия пасаж от песента-- така ста мноо бавно и грешно според мен--та то човека още ритъма и синхронизацията ръце крака я нема .................. (само дано не чете тая тема хаха) аз например съм свирил 1-2 години само упражнениица--и са кат фана некоя песен само докат гледам таба и върви песента си я свира от раз--доста по лесно е така а иначе по темата :--пича не знам колко е напреднал ма ако е съвсем начинаещ пич научи рифовете на smock on the water доста ефектно звучат хаха
Rammstein Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 Е, това е най-лесното парче за свирене, ако намерите по-лесно ми се обадете: Rammstein - Wilder Wein Intro E|----------------------------------------------------------------------|| B|----------------------------------------------------------------------|| G|----------------------------------------------------------------------|| D|-----2---2---2---3---2---2---2---3---2---2---2---3-2-0----------------|| A|---0---0---0---0---0---0---0---0---0---0---0---0-------3-2-3-2-0-2-0--|| E|----------------------------------------------------------------------||
TheNightRider Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 E|-------------------------------------------------------| B|-------------------------------------------------------| G|-------------------------------------------------------| D|-------------------------------------------------------| A|---0-0-1-0-0---0-0-4-3-3---0-0-1-0-0---6-5-5-6-5-5-1---| D|---0-0-1-0-0---0-0-4-3-3---0-0-1-0-0---6-5-5-6-5-5-1---| Само Drop-D тунинга е трудната част.
KeRRANGKid Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 e|---------------14--------------14-| b|-10-10-10-10-10--10-10-10-10-10---| G|----------------------------------| D|----------------------------------| A|----------------------------------| E|----------------------------------| e|---------------13--------------13-| b|-12-12-12-12-12--12-12-12-12-12---| G|----------------------------------| D|----------------------------------| A|----------------------------------| E|----------------------------------| NIN - Eraser Майтап няма, това беше първото нещо, което бавно, методично и грешно подрънквах на оня кремондер.
drakon Отговорено Юли 26, 2006 Автор Отговорено Юли 26, 2006 Благодаря Ви много на всички за отговорите - а аз освен да ги започвам една след друга всичките не виждам какво друго
MDFk Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 ^...С което(благодарностите на потребителя,който е публикувал) темата трябва да приклчи. Затваря се. Парчетата взеха да стават множко, а трябва да се започне все пак, а не да се зацикли над тях. На печелившите честито!
Recommended Posts