DaInsane Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 (Редактирано) Ето аз бих участвал, въпреки че Beatles са любимата банда на баща ми, а не мойта (чесно казано хич не ги харесвам). Ама как да стане като не свиря на китара, а искам да направя по-съвременен, различен и по-метъл вариант (без да опозорявам класиката, разбира се)? Бях го писал т'ва по-горе, ама никой не ми обърна внимание. Явно не се приема не-фенове да участват. Е как ш'се мериме колко сме певци тогава? Да бяхте написали "Само за фенове на Beatles!". Предложете някое по-универсално парче. P.S. И с тия Boyz 2 Man направо ме убихте. То си е до вкус, де...... абе мани. Редактирано Септември 2, 2006 от DaInsane Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Пускай и метъл вариант, лошо няма. Гласеца ти да чуем... Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 @DaInsane Ами, като искаш да направиш нещо по-съвременно, различно и т.н. намери си хора, с които заедно да гонаправите, а не да се сърдиш, че някой не е направил инструментал по твой вкус, а ти само да го изпееш. Нали се сещаш, че за да звучи добре един по-хард вариант не стига само да запишеш китарата с някъв здрав дисторшън. Трябва изцяло нов аранжимент. Кой ще седне да прави такъв, а пък и да го записва, ама и добре, че иначе може да не ти хареса и де не го изпееш. P.S. С тва изказване за Boyz 2 Man направо уби рибата.... Айде живи и здрави Цитирай
MDFk Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 ^Офф/, за който се извяинявам: Относно Bojz II Men - просто не е запознат с творчеството им - или не се е задълбавал в това което правят в певчески аспект. @DaInsane - от вокална гледна точка, абстрахирай се от стила, ако имаш желание се вслушай в тях и ще разбереш, че пеят уникално - не само всеки един сам по себе си, но цялостната картина - как се допълват, поддържат, какви хармонии измислят, и не на последно място(макар че не съм сигурен дали нистина е така)и импровизаторското майсторство на места, както и чувството което влагат. Няма да съжеляваш. А преди време прочетох някъде из форума и за Таке 6 (след като вече бях слушал, Dushmanina беше споменал за тях) ....това вече е вокално изкуство от много високо ниво. Цитирай
Caruso Отговорено Септември 2, 2006 Автор Отговорено Септември 2, 2006 Ареееееееееееее Пускам се с нова версия поизчистени са някой неща ма са се разминаваме с китарата Третия път сигурно ще стане кат го изрепетираме и запишем няколко пъти ха ха И не ме критикувайте много толко си мога :killyou: tuk Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 брех, тоя Карузо.... аре бе, шубета...шви изстине местото певческо в чартовете Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Браво на Карузо Доста по-добро като качество и на запис и на изпълнение е първото. Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 да, така смятам и аз Цитирай
DaInsane Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Ами, като искаш да направиш нещо по-съвременно, различно и т.н. намери си хора, с които заедно да гонаправите, а не да се сърдиш, че някой не е направил инструментал по твой вкус, а ти само да го изпееш. Нали се сещаш, че за да звучи добре един по-хард вариант не стига само да запишеш китарата с някъв здрав дисторшън. Трябва изцяло нов аранжимент. Кой ще седне да прави такъв, а пък и да го записва, ама и добре, че иначе може да не ти хареса и де не го изпееш. P.S. С тва изказване за Boyz 2 Man направо уби рибата.... Айде живи и здрави На никой не се сърдя... и си прав за хората. А "boyz" 2 man... няма да ги обсъждам повече. Всеки си има предпочитания. Мерси. Цитирай
ronia Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 И не ме критикувайте много толко си мога :killyou: Ми не е вярно, че толкова си можеш. Мързи те да стоиш прав, докато пееш Това "Yester-прекъсване-day" в края на припевите ми се струва неубедително. Нека и другите да кажат, но май трябва да вдишаш повечко преди това още? Цитирай
ronia Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Айде и аз й разказах играта на тая песен - в джимейла е :hello: Цитирай
LOE Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Някой навит на ТАЗИ песен? Ако има желаещи да опитат може да направя един плейбек. Песента е 3 тона, не е сложна, всичко опира до изпълнение. Цитирай
bulby Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Защо точно на тази ? Ако ще е баладка на Стоун Соур, по-добре да е "Bother" Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Айде и аз й разказах играта на тая песен - в джимейла е :hello: Е що да не си е струвало.... Това автоотношение ли е или е към Бийтълс?...Мен ме кефи, ама само некви секунди... Цитирай
a_c_ Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Браво Рония Много ме израдва твоето изпълнение. Много ти се кефя. Много як глас имаш. А и твоята версия на Yestarday ме накефи заради страхотната импровизация. ЕВАЛА Цитирай
Recommended Posts