Мартин87 Отговорено Ноември 26, 2012 Отговорено Ноември 26, 2012 Пичове, няма нужда от подобни изказвания. Както единият, така и другият си има своите доводи. Към притежателя на темата: Мисля, че се досещам какво си искал да ми пишеш на ЛС. Преди 1-2 дни човекът с Кетроните, ми каза, че няма в наличност модул като моя. Жалко, защото ако имаше, щеше да ти го продаде за 600 лв, докато от Томан е със 100 кинта отгоре. Цитирай
dioness Отговорено Ноември 28, 2012 Автор Отговорено Ноември 28, 2012 Благодаря, Марто, доловил си флуидите ми, пък...здраве да е. А на администратора --- не съм бил саркастичен, знам какво е администратор, щом смята, че има сарказъм, ок, сори, за което... За булките...беше просто пример, да, за всичко си има сайтове и форуми, и все пак...не харесвам това правило за 50-те мнения, макар че, разбира се, ще се съобразявам с него. Принципно мразя ограничения...Момчето - администратор е на годините на сина ми, така че нищо лично. Просто за пръв път попадам на такива правила, не казвам, че няма другаде подобни, но...правила, нали~! Още веднъж, благодаря, Марто, явно късмета се изчерпа за тая година. Весели и доходни празници на всички ...и респект! Цитирай
CyberGene Отговорено Ноември 28, 2012 Отговорено Ноември 28, 2012 ОК Само да уточня това с администраторите/модераторите, щото явно не си го разбрал. Администраторите са собствениците на сайта, те стоят зад идеята, те са го основали и до голяма част правилата се определят от тях. Модераторите само следят за изпълнението на правилата. Аз съм модератор, а не администратор И от тая гледна точка не съм шеф. По-скоро може да гледаш на мен като на полицай Цитирай
Recommended Posts