Jump to content
Българският форум за музиканти

Струва ли си PSR 9000


dioness

Recommended Posts

Пичове, няма нужда от подобни изказвания. Както единият, така и другият си има своите доводи.

 

Към притежателя на темата:

Мисля, че се досещам какво си искал да ми пишеш на ЛС. Преди 1-2 дни човекът с Кетроните, ми каза, че няма в наличност модул като моя. Жалко, защото ако имаше, щеше да ти го продаде за 600 лв, докато от Томан е със 100 кинта отгоре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, Марто, доловил си флуидите ми, пък...здраве да е. А на администратора --- не съм бил саркастичен, знам какво е администратор, щом смята, че има сарказъм, ок, сори, за което... За булките...беше просто пример, да, за всичко си има сайтове и форуми, и все пак...не харесвам това правило за 50-те мнения, макар че, разбира се, ще се съобразявам с него. Принципно мразя ограничения...Момчето - администратор е на годините на сина ми, така че нищо лично. Просто за пръв път попадам на такива правила, не казвам, че няма другаде подобни, но...правила, нали~! Още веднъж, благодаря, Марто, явно късмета се изчерпа за тая година. Весели и доходни празници на всички ...и респект! :hooray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК  :cheers2:  Само да уточня това с администраторите/модераторите, щото явно не си го разбрал. Администраторите са собствениците на сайта, те стоят зад идеята, те са го основали и до голяма част правилата се определят от тях. Модераторите само следят за изпълнението на правилата. Аз съм модератор, а не администратор ;) И от тая гледна точка не съм шеф. По-скоро може да гледаш на мен като на полицай :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.