Pandoki Отговорено Ноември 15, 2012 Отговорено Ноември 15, 2012 апетита идва с яденето,като понапреднеш със свиренето ще ти се поиска да си купиш нещо по истинско,искам да ти кажа ако имаш време и възможност небързай ,посъбери пари и си купи инструмент който си струва макар и втора ръка ,иначе тояги колкото щеш на пазара. Цитирай
81.slash Отговорено Ноември 16, 2012 Отговорено Ноември 16, 2012 Аз като собственик на Cort 210G съвсем откровено бих те посъветвал да си купиш втора ръка китара. От вече 3 години имам този Корт и не си спомням момент, в който да не съм се нервил от нещо, било то от свръх гадното тремоло, което блокирах или липсата на какъвто и да състейн ( продължителност на тона, когато изсвириш дадена нота ). Там където ляга "петата" на грифа в "джоба" на тялото имаше парче хартия, да не обяснявам адаптерите колко са зле и колко шумят. Cort 210 е наистина за хора, които тепърва се учат да свирят и би свършил повече от чудесна работа за напълно начинаещия. Pandoki се опита да обясни горе долу същото - по-добре втора ръка китара, вместо инструмент, на който след време ще трябва да му се сменя целия хардуер. 1 Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 17, 2012 Отговорено Ноември 17, 2012 Разцъкай примерно Ebay, доста често излизат някои нелоши стари японски китари. Цитирай
rockmaniak Отговорено Ноември 17, 2012 Отговорено Ноември 17, 2012 Абе Мен ти колко китари си купи от Ebay че даваш съвети или трупаш само мнения. Цитирай
a_panov Отговорено Ноември 17, 2012 Отговорено Ноември 17, 2012 Абе Мен ти колко китари си купи от Ebay че даваш съвети или трупаш само мнения. Тука в България изпадат готини китари ако искаш китара. Аз от ибея в Англия съм си купувал Китара+Маршал кубе с 12+ ZoomG2.1 за 85 лири... Общо ми стъпи с транспорта на 250-280-290 лева... Но ако не бях отворил кабето да видя какво е отвътре с първото включване щях да го изгоря. Трафа се беше изпрошнал и се клъмчбичкаше вътре и се бяха скъсали 1-2 жички на вторичната. Първичната дава ток и вторичната гори нещо вътре... Търсиш, гледаш, смяташ, няма отърване от G.A.S.! Така че трябава да се прави сметка... Дали от там, дали от тука... Един рефрет на гриф при лютиер е 150 лева... Цитирай
boywalking Отговорено Ноември 26, 2012 Автор Отговорено Ноември 26, 2012 (Редактирано) Колеги, свърши се с търсенето на китарка.... от съботата съм горд собственик на това - http://www.muzikalen...og/id/1413.html Изключително съм доволен като звук и външен вид, за моите скромни умения китарата е супер перфектна. Един приятел, който просвирва от време на време я пипна и даде положително мнение. Още не мога да и се нарадвам, цяла неделя не съм я оставил, тръпката е уникална... Единствено ме интересува, понеже моят познат ми каза, че екшъна бил малко висок и трябвало да се смъкне... това мога ли да го настроя аз или в магазина да ходя от където съм я взел ? Редактирано Ноември 26, 2012 от boywalking Цитирай
Mairomaster Отговорено Ноември 26, 2012 Отговорено Ноември 26, 2012 Ако мислиш, че си малко от малко сръчен и интелигентен и сам можеш. Разчети се малко първо обаче, има доста изписано в нета. Цитирай
Recommended Posts