eL_NinYo Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 Абе парво здравеите на всички ! Аз сам нов вав форума !А на конкретното питане мога да отговориа следното: Виарное че има един метод наречен "Не независим" , но разбирам че тук става дума за тотален проблем с коардинатсиата и мога да каза,за една школа "four way coоrdination", коиато наистиа преди 10 години с мен направи чудеса! Това наистина е невероятна школа и определено доста трудна - поне за мен е предизвикателство ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makedonetsa Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 Е искам да добавиа ,че посочената от мен школа е за по-напреднали ,но не сам сигорен ,че правилниа начин е да забиваш 1или2 парчета години наред! Триабвати методика !!! Иначе си обречен на голиамо лутане!!! Поне според мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny47 Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 Значи школата наистина помагала! Аз преди няколко дни я взех и я почнах... дано да имам нерви да я мина цялата като хората ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makedonetsa Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 стискам палци ! Ще са ти нужни иаки нерви , ште видиш обаче че си е струвало!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 обикновенно за рая школа се изискват годинки търпение - така,че доста добре се подготви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny47 Отговорено Юли 12, 2006 Share Отговорено Юли 12, 2006 А къвто съм мързелив . Ето новата тема - Как се преборвате с мързела? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 Е искам да добавиа ,че посочената от мен школа е за по-напреднали ,но не сам сигорен ,че правилниа начин е да забиваш 1или2 парчета години наред! Триабвати методика !!! Иначе си обречен на голиамо лутане!!! Поне според мен! Ами да с едно две парчета не става, но ако вадиш по 5-6 албума на година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shima Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 аз просто като пример давах...на Блайнда мога да му свиря само чинела в интродукцията плюс че мразя стари неща за слушане - ще си фана някоя Емо бандичка и тва е Точно това се опитвам да ти обясня, че този пример който си дал не е подходящ за начинаещ, аз бих ти препоръчал да се захванеш с някоя школа колкото и скучно да ти се стува,но заслужава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makedonetsa Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 Кефа се на готиниа дебат които се захвашта ! Ето ви тема "За и против школите" Аз лично сам приварженик на методичното обучение, не че ваденето не може да ти даде много , но за да изградиш твои собствен стил ,не триабва да се прекалиава с подражаването ! Пример: Света вече има един Деив Лекал и ако ти извадиш дори всичките му парчета това носи само лично удовлетворение , но не даваш ништо ново на музиката! Триабва да се мисли и да се твори истински! Да мислим за музиката а не само за собственото си его !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aladin Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 Кефа се на готиниа дебат които се захвашта ! Ето ви тема "За и против школите"Аз лично сам приварженик на методичното обучение, не че ваденето не може да ти даде много , но за да изградиш твои собствен стил ,не триабва да се прекалиава с подражаването ! Пример: Света вече има един Деив Лекал и ако ти извадиш дори всичките му парчета това носи само лично удовлетворение , но не даваш ништо ново на музиката! Триабва да се мисли и да се твори истински! Да мислим за музиката а не само за собственото си его !!! да не е Деив Уеикал? слу4аино Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makedonetsa Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 Глупости ! Просто дадох произволен пример с Деив Лекал ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aladin Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 А добре ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tactonfan!!! Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 Дейв Луеиекал направо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 Глупости ! Просто дадох произволен пример с Деив Лекал ! Дейв кой? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Юли 13, 2006 Share Отговорено Юли 13, 2006 Баси... да го беше писал на английски мамка му.... ся ми е жал за човека Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts