Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой от двата усилвателя е по-добър


Korn

Recommended Posts

видях че двата усилвателя са почти на една и съща цена...и ми стана интересно кой е по-добрият за як джангър. Нека притежателите на тези бебчета...или просто хората които са свирили натях да дадът някакво мнение.

2316500000_md.jpg

vs.

p26706b-a5cca29e932314fe392818eae58e99ee.jpg

Редактирано от musicman
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз не съм притежател, но съм свирил и на двата. Рандала бива, но Фендера ме впечатли само с лоши и неприятни неща (говоря най-вече за звук, като функционалност май са близки 2та модела). Въпроса е на вкус най-вероятно, но от този модел на Фендер се пазя лично аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз дъня вече 4 месеца на едно Рандалче РГ 75 :godbless: и само мога да кажа че просто кърти (меко казано) за 75-80 ватово кубе е прекрасно :inlove: От съвсем скоро го пробвам и в "бойни" условия.....реже глави, дъни, вика мноу... :lol: Има си 1 драйв и 1 клийн канали, драйвчето е жестоко поне за моите нужди. Относно фендер-а ми не знам не съм го чувал въпросния модел единственото предимство ( ако мога така да се изразя) е че е 2х12. Абе вземи си Randall RG75 G2 а ако ти седават повечко кинти си вземи пък от новата G3 серия хем да чуем тоя валв динамик как е......или поне коментари де.. :lol:

 

айде със здраве ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да предпазя темата от спам и безсмислени коментари, я затварям!

@Коrn - Радвам се че имаше бърз и положителен резултат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.