IndustrialMan Отговорено Ноември 6, 2012 Автор Отговорено Ноември 6, 2012 Да питам:дали това http://mmg-music.com/content/peavey-studio-pro-40 ше ми свърши работа? Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 6, 2012 Отговорено Ноември 6, 2012 Това, че не можеш да свириш няма общо с динамиката и това важи за всички участващи в джангъра! Мога само да кажа, че добрият тон също е важен за форума, иначе става спор в селската кръчма Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 7, 2012 Отговорено Ноември 7, 2012 Това е принципно и важи за всички ни! Не се стягайте като 4-токласнички. Бах маа му, аз в репетиционната като набримча 50 вата лампа, на останалите им се насълзяват очите, пък не мога да си представя стотачка Всъщност 100 вата са незначително по-силни от 50 вата (при еднакви други условия - говорители и т.н.). Примерно 20% по-силни... 2 Цитирай
7thString Отговорено Ноември 7, 2012 Отговорено Ноември 7, 2012 Дори по-малко, но perception-а(бийте ме, не знам българската дума ) е доста по-силен и болезнен. Цитирай
Recommended Posts