vengard Публикувано Октомври 21, 2012 Публикувано Октомври 21, 2012 http://soundcloud.com/dj-vengard/funk-phenomena-dj-vengard-2k12 Цитирай
The_voice Отговорено Октомври 22, 2012 Отговорено Октомври 22, 2012 На 1:33 и 2:59 ми се бърка "брояча" 1 Цитирай
RaverWild Отговорено Октомври 23, 2012 Отговорено Октомври 23, 2012 Признавам не слушах цялото, попрескачах, ама си е прилично. Цитирай
skylex Отговорено Октомври 25, 2012 Отговорено Октомври 25, 2012 Много е трудно да се слуша до края. Трябват здрави нерви... Но това не ми звучи на ремикс а си е обикновен микс такива колега с куледит и друг подобен софтуер можеш да си ги правиш без никакви усилия въпросът е кой ще го слуша 2 Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 30, 2012 Отговорено Октомври 30, 2012 Не слушам такава музика, но това което припуква вляво през повечето време, по-скоро ми звучи като дефект, от колкото като ефект. Цитирай
7thString Отговорено Октомври 30, 2012 Отговорено Октомври 30, 2012 Мисля, че това не е музика за "слушане" пред компютъра - такава музика се оценява на дансинга, в техно клуба - нормално е като седнеш така да я слушаш, да ти се искаш да превъртиш по-бързо към края Като мое мнение - прекалено е линейна - всичките ти теми се въртят само около един ритъм без някакво разнообразие, без "преходи" - един вид - откъдето и да превъртиш песента, е все едно - трябва да си има "емоция" - възход, кулминация и т.н. Също, за да правиш такава музика и да си куул, слушай какво правят хората в бранша - ефектите и звуците, които ползваш напомнят на Darude отпреди 10тина години За да ти се изкефят хората, трябва да ги грабнеш повече с нови неща. Ако целиш нашата аудитория, слушай какво правят румънските DJи - според мен те формират тренда в тоя регион. Сега са на мода малко повече хармонии, синтове разни, драматични преходи, дъра-бъра - забелязал съм, че много хора вземат идеи от филмовата музика. Цитирай
*** Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 (Редактирано) На 1:33 и 2:59 ми се бърка "брояча" И моята забележка е същата, иначе става Хубаво е да кажеш от къде си взел семплите и какъв е твоя принос в композирането на ремикса. Редактирано Март 16, 2013 от *** Цитирай
*** Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 (Редактирано) Мисля, че това не е музика за "слушане" пред компютъра - такава музика се оценява на дансинга, в техно клуба - нормално е като седнеш така да я слушаш, да ти се искаш да превъртиш по-бързо към края Като мое мнение - прекалено е линейна - всичките ти теми се въртят само около един ритъм без някакво разнообразие, без "преходи" - един вид - откъдето и да превъртиш песента, е все едно - трябва да си има "емоция" - възход, кулминация и т.н. Също, за да правиш такава музика и да си куул, слушай какво правят хората в бранша - ефектите и звуците, които ползваш напомнят на Darude отпреди 10тина години За да ти се изкефят хората, трябва да ги грабнеш повече с нови неща. Ако целиш нашата аудитория, слушай какво правят румънските DJи - според мен те формират тренда в тоя регион. Сега са на мода малко повече хармонии, синтове разни, драматични преходи, дъра-бъра - забелязал съм, че много хора вземат идеи от филмовата музика. Не го слушай! Редактирано Март 16, 2013 от *** 1 Цитирай
Recommended Posts