Korn Публикувано Юли 7, 2006 Share Публикувано Юли 7, 2006 значи въпроса ми е:как се използва водната шкурка и къде и за колко $$$ могже да се запълни дупка от адаптер??? Благодаря предварително... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 о_О Водната шкурка се ползва като я намокриш и жулиш здраво, а да запълниш дупка от адаптер за къв чеп ти е не ми е ясно, но се сещам за 2 варианта: Запълваш с кит за дърво и всичко става мазало Взимаш точни размери правиш си "тапа" със същия профил и просто я слагаш на метални подпори след което замазваш с кит, изглаждаш и марш за боядисване... Подозирам обаче че може да й се скапе звука на китарата... Въпреки че Малкълм Йънг свири с Греч, на който два от адаптерите са извадени Сигурно нещо играе роля в резонанса ли нз липсата на тия два адаптера, но научните заключения ще ги оставя за по-начетените и разбиращи от мен На мен ми дай тесла и дърво да дялам Ае успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 Не, звука на китарата няма да се скапе от запълване на дупка. Наистина трябва да си направиш тапа от дърво, и да я залепиш в дипката с здраво лепило за дърво(за целта е необходимо първо да изчистиш боята в дупката, за да хване лепилото). Евентуални дупчици запълваш с кит за дърво, или най-донре кит за автомобили. Колкото до водната шкурка - тя е за изглаждане на фини неща, и няма приложение при такава груба работа. Като запълниш дупката, отгоре се подравнява, за да стане гладка повърхност, с шкурка около 220-300. Водната шкурка се нарича така, защото подложката и е направена така, че да не се размива от вода. Обикновено водната шкурка е фина, от 600 нагоре, и се използва за фини неща като междинно изглаждане на боята при боядисване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts