Kn1F3 Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Здравейте, на 14 съм от Варна и от няколко години свиря на тамбура, както и правя опити да започна да свиря на китара. Та моята молба към вас е да ми дадете няколко мелодии за свирене, като за начинаещ и ако някой може да ми даде линк към сайт и просто нещо където са обяснени хватките за акордите. Знам нотите, мога да свиря на тамбура както вече поясних, така че основата я имам. Желание имам също, но явно ми трябва малко помощ за старта Благодаря предварително Цитирай
a_panov Отговорено Октомври 12, 2012 Отговорено Октомври 12, 2012 (Редактирано) El condor pasa - отлично е за китара! Нали искаш мелодийка, даже имаш и бактрак , може да си я свириш с Youtube... Редактирано Октомври 12, 2012 от a_panov 1 Цитирай
Kn1F3 Отговорено Октомври 12, 2012 Автор Отговорено Октомври 12, 2012 Мерси за предложението, но в интернет намерих само платени ноти за китара или безплатни, но за пиано. Ако ми дадеш ноти ще си златен Цитирай
Fats Отговорено Октомври 13, 2012 Отговорено Октомври 13, 2012 Дай скайп или e-mail да ти обясня откъде и какво да си свалиш. Може да ми ги напишеш на лично съобщение. Цитирай
Kn1F3 Отговорено Октомври 13, 2012 Автор Отговорено Октомври 13, 2012 Не мога да използвам системата за лични съобщения. Цитирай
trendkiller Отговорено Октомври 14, 2012 Отговорено Октомври 14, 2012 guitarnick.com http://classicalguitarschool.net 1 Цитирай
IndustrialMan Отговорено Октомври 14, 2012 Отговорено Октомври 14, 2012 Вместо с ноти,можеше да си гледаш просто таблиците на песните които искаш да свириш!Ето ти един линк:www.songsterr.com Пишеш песента която искаш да научиш и ти излизат таблитурите! Цитирай
a_panov Отговорено Октомври 16, 2012 Отговорено Октомври 16, 2012 Ееее, днешната младеж се е изкелиферчила! С малко Start, Stop, Rewind и ще извадиш нотите. Китарата в стандартна настройка от МИ и си готов. Пускаш мелодията и търсиш първите 1-2 или 3 ноти. Превърташ мелодийката колкото пъти трябва отначало и ще ги набараш нотите. След това със следващите ноти и така нататък. Цитирай
Recommended Posts