siperdimo Публикувано Октомври 8, 2012 Публикувано Октомври 8, 2012 (Редактирано) Моля, заповядайте да оставите вашите мнения препоръки и коментари относно микса и финализацията на проекта . Ето и линк http://soundcloud.com/ndx_one/de-odish-radio-mix Редактирано Октомври 8, 2012 от siperdimo 1 Цитирай
siperdimo Отговорено Октомври 8, 2012 Автор Отговорено Октомври 8, 2012 Първо финализиране на парче след като се оборудвах с пана от акустични пирамидки опрделено има разлика в детайла на това което се чува . Благодаря за оценката! Цитирай
Demiurg Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Грам не си падам по такива тупалки, но ми хареса. И като звук, и като аранжименти, и като музикални детайли. Браво ! Цитирай
siperdimo Отговорено Октомври 10, 2012 Автор Отговорено Октомври 10, 2012 Много благодаря , мнението на някой който не е пристрастен като стил с музикалния материал мисля , че е най - обективно . А обещавам партийката ми като се върне от рейс да запишем и нещо китарно Цитирай
Demiurg Отговорено Октомври 10, 2012 Отговорено Октомври 10, 2012 ^ Не е нужно да е китарно, важното е да има музика, а не просто зациклен набор от звуци ! Цитирай
musicman Отговорено Октомври 10, 2012 Отговорено Октомври 10, 2012 И на мен ми харесва, печелиш директна промоция при потребителите. Цитирай
Recommended Posts