FeramonD Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 А тоя чичко за него какво мислите я вижте как си свири обратно на нормална китара . ПП Стига бе! Не вярвах, че е възможно левичар да се научи да свири на китара за десничар?!? От друга страна пък...я го вижте тоз чичко как свири Абе то китарата му е за левичари ама струните са интересни ! Цитирай
Child^in^Time Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 Според мен идеята да си левичар и да свириш като десничар е безсмислена. Ми тогава хайде сега всички десничари да хванем на обратно китарите, защото дясната ръка ни е по силната и ще се движи по-добре по грифа...Всъщност веднъж за бъзик пробвах... все едно бях тръгнал да покая царевица с талпата... идеята нали е да свириш както ти е най-удобно а не да се мъчиш като грешен дявол.... Цитирай
kazimbutt Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 (Редактирано) А тоя чичко за него какво мислите я вижте как си свири обратно на нормална китара . Изводът е, че няма значение как свириш - важното е да е с мерак. Редактирано Юли 7, 2006 от kazimbutt Цитирай
Recommended Posts