ProjectHamsterdam Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Ами нашият басист има накитници, ама кожени, мисля са купувани от някакъв магазин за аксесоари за домашни любимци. Вършат чудесна работа, твърди са и освен че стягат и подкрепят китката. Мисля и аз да си взема някой ден, защото наистина човек не се изморява толкова като свири с такива чудеса на китките. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Ами нашият басист има накитници, ама кожени, мисля са купувани от някакъв магазин за аксесоари за домашни любимци. Това във 'вицове за музиканти' тряя да отиде Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 :think: добре де и според Вас тия накитници са ако не задължителни то поне желателни ли :think: Абе Пешо!!!! под добре свири а не се мотай с некви накити!!!!! накитите са за Женките :green: ми аз така си мислех ама все пак да питам де Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Ами нашият басист има накитници, ама кожени, мисля са купувани от някакъв магазин за аксесоари за домашни любимци. Това във 'вицове за музиканти' тряя да отиде Не е виц, истина е!! Освен това вицове за басисти няма, всичко е истина. Цитирай
TONY Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Стив Харис ги ползва,Били Шинан също за китаристи не се сещам - явно са по нужни на интезивно свирещите басисти Цитирай
AXE Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Веднага се сещам за James Hetfield и Jon Schaffer, другият китарист на Iced и още един куп шестструнници. Много китаристи ги ползват. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 Значи в 'година и половина' филма на Металика, Кърк показва след един концерт, как дясната ръка му е яко посинена и охлузена, и вика - 'тва ми е, понеже мъскам яко по китарата' И предполагам, че въпросната лента му пази ръченцето при гореспоменатото бъхтене Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Значи в 'година и половина' филма на Металика, Кърк показва след един концерт, как дясната ръка му е яко посинена и охлузена, и вика - 'тва ми е, понеже мъскам яко по китарата' И предполагам, че въпросната лента му пази ръченцето при гореспоменатото бъхтене Да, т'ва съм го гледал, ама там става дума за дланта му от вътрешната страна. Лентата за която говоря е на кокалчетата на дясната ръка отгоре (от другата страна на дланта), нямам как да го обясня по друг начин. Никой не свири с ръката си наобратно Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 Moже да заглушава нещо с нея? Цитирай
AXE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 А даскала ми вика - срежи си един чорап и си направи Като си знам ръцете - къде се продават черни детски чорапки Цитирай
Recommended Posts