onyx Публикувано Септември 26, 2012 Публикувано Септември 26, 2012 Здравейте Взех си въпросната саунд карта и съм супер доволен от нея като цяло, единствено ме издразни факта, че не поддържа "Record What You Hear". Аз се занимавам с електронна музика и работя с доста семпли, които свалям от филми и т.н., а този недостатък на Audiophile 192 ме спъва изключително много. Четох за някакви виртуални кабели като вариант или програмката "Total Recorder". Кой е оптималния вариант според вас откъм качество на звука? Как става номера с тези виртуални кабели? Има ли собственици на Audiophile 192, които са намерили решение на същия проблем? Благодаря предварително! Цитирай
funkyto Отговорено Септември 26, 2012 Отговорено Септември 26, 2012 В контрол панела на м-аудио в първата графа монитор миксър уаваут1/2 го увеличаваш догоре демек вместо -144 до 0 (както е мастър волумето) след това в програмата с която работиш в рекординг девайсес избираш мон миксер и воала можеш да записваш каквото чуеш. Цитирай
onyx Отговорено Септември 26, 2012 Автор Отговорено Септември 26, 2012 (Редактирано) Работата е, че от контрол панела на картата не ми е активно "Master Volume" иначе по дифолт си е на нула ЦЪК . В програмата, с която записвам не намирам "Mon Mixer" в дивайсес има само "Audiophile 192 1/2", "Audiophile 192 S/PDIF" и "Wave Mapper". Редактирано Септември 26, 2012 от onyx Цитирай
funkyto Отговорено Септември 26, 2012 Отговорено Септември 26, 2012 мда верно не става уцелил си единствената делта която не го може e тогава вариантите са ти допълнителен софтуер като total recorder или virtual cable (или пък да свържеш ин и аут с реални кабели ама това не ми се струва много удачно) Цитирай
GMUNKZ Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Абе винаги съм се чудел кой драйвер да маркиравам в софтовете ...По принцип слагам който ми падне и с всичките работи ... Има ли разлика между тях ? Каква е разликата например между M-audio multi , M-audio 1\2, M-audio Mixer in\out ?И през кой драйвер да записвам вокали за оптимално качество ? Ето това ми дава през менютата Цитирай
Petar Отговорено Август 31, 2013 Отговорено Август 31, 2013 Здравейте Взех си въпросната саунд карта и съм супер доволен от нея като цяло, единствено ме издразни факта, че не поддържа "Record What You Hear". Аз се занимавам с електронна музика и работя с доста семпли, които свалям от филми и т.н., а този недостатък на Audiophile 192 ме спъва изключително много. Четох за някакви виртуални кабели като вариант или програмката "Total Recorder". Кой е оптималния вариант според вас откъм качество на звука? Как става номера с тези виртуални кабели? Има ли собственици на Audiophile 192, които са намерили решение на същия проблем? Благодаря предварително! За филмите се ползват видео програми от които можеш да запишеш само аудиото. Звука на филмите е или MP3 или 5+1. може да се ползват и програми за екстракт но аудио Цитирай
Recommended Posts