toshevski Публикувано Юли 3, 2006 Публикувано Юли 3, 2006 Здравейте от мен! Чудех се дали да се предтавям няколко месеца. И реших да се представя! 1)nickname: toshevski 2)Възраст: 21 3)Образование: Средно, с тенденция да е поне бакалавър, но ще видим! 4)Вашият инструмент/и: Гласни струни, до скоро бас, малко пиано, компютър... 5)Предпочитан музикален стил: Поп, джаз, рок, и други. Важното е да са качествени, добре изпълнени, искрени, стойностни и отличаващи се. 6)Вашият вдъхновител: Целият свят. Аз. Приятелите ми. Родителите ми. Музикалните гении. Изкуствата. Големите хора и творци. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Реализираните са много (групи, концерти, сценични изяви и т.н.), но са нищожни, а нереализините се надавям тепърва да предстоят! 8)Странични интереси: Почти всички изкуства, психология и др. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Мислещ. Емоционален. Самокритичен и не само ами и критичен за всичко. Широк кръгозор и мироглед. Романтик. Веселбите и бирените мероприятия са едно от нещата, в които съм добър! Това е накратко за мен. Цитирай
toshevski Отговорено Юли 4, 2006 Автор Отговорено Юли 4, 2006 Най- искрено ви благодаря за топлото посрещане! Наздраве! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Хаха, представяш се точно година след като аз се регистрирах... Но о добре късно, отколкото в неудобна тоналност... Честито самопредтавяне! Дерзай с пеенето, защото наистна си добър Цитирай
Elly Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Ехееей! Много ми е приятно да те поздравя! :hello: :hello: :hello: Цитирай
Recommended Posts