rptlonfire Публикувано Септември 18, 2012 Публикувано Септември 18, 2012 Здравейте на всички, как сте? Трябва ми малко помощ и реших да се обърна към Вас, в този форум. Значи, имам огромно желание да свиря на саксофон, но съм страшно невеж.Искам да се образовам максимално, та Ви моля да бъдете съпричастни. Книги да ми препоръчате и къде, евентуално в София\Кюстендил ще мога да посещам добър и отзивчив музикант да ми помага и уроци да ми предава? Благодаря Ви. Мир и любов \\// Цитирай
ShortySax Отговорено Декември 2, 2012 Отговорено Декември 2, 2012 Здравейте. Професионален саксофонист съм. Актижно свирещ и давам уроци и мога да Ви бъда полезен. От София съм. Моля пишете ми лично за повече информация , ако имате желание и интерес все още na..Shortelios@gmail.comПоздрави и успех ) Цитирай
medicollie Отговорено Декември 23, 2012 Отговорено Декември 23, 2012 Шорти е най-якият саксофонист, когото имам удоволствието да познавам!!! rptlonfire, няма да сбъркате, ако се свържете с него! Прилагам малко музика с негово участие: Всичко "най" и приятно изкарване на празниците! Цитирай
SuNnY90 Отговорено Януари 25, 2013 Отговорено Януари 25, 2013 Здравейте ShortySax!Опитах се да ви изпратя съобщение, но не успях, изписа ми че не използвате такава система....Бихте ли се свързали с мен чрез лично съобщение или по скайп , искам да ви попитам няколко неща относно саксофона и евентуално за някой урок. skype - sunny_stz5357 Цитирай
Recommended Posts