Jump to content
Българският форум за музиканти

Parallax - Равносметка (демо)


belerofont

Recommended Posts

Добър ден!

 

(с интонация на леличка, дето жени хората): Днес сме се събрали тук, за да споделим новото клипче към песента на група Parallax, "Равносметка" . * **

 

* Това е ДЕМО(н) - запис от преди една година.

 

** Относно клипа, смятах да сложа подзаглавие: "С толкова материали - толкоз!"

 

Надявам се да Ви хареса и обещавам, че ще го направим и по-добре :)

 

А сега, гледайте:

 

LONG LIVE ROCK 'n' ROLL !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оги може би още не знае, но след седмица отново ще му се наложи да ни снима..този път Live At Rock bar ROCK IT..като част от конкурса "Силата на Рока 2"... Но за това ще пуснем обява в "Какво, къде, кога" след някой и друг ден ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Парчето е хубаво, поне на мен лично ми хареса, но е бевъзвратно закъсняло към 20-30 години. Можеше да стане химн на промените през 90-те, а през 80-те щеше да е абсолютен хит... но към днешна дата ми е меланхолично- носталгично.

Много добре изсвирено, обаче абсолютно предвидим комерсиално-естраден аранжимент, пеене и китарни партии. А и с тия водещи клавири направо си мирише на Златния Орфей ! Та от тая гледна точка аз лично не исках да го коментирам, но пък и не искам да останете с убеждението, че никой не ви обръща внимание.

(май щеше да е радващо да не се бях обаждал :whistle: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^+1 Съгласен съм с първата част :)

За втората - все пак хората питат - и отговаряш.

Група и парче с подобен формат на инструментите, но аранжимента и звученето (нямам предвид звука на инструментите, а цялостното звучене на парчето) значително повече ми харесва ( http://youtu.be/46rExuH1e_E ).

Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Мерси за подкрепата. Не за първи път правя такива забележки, което за мен означава, че голяма част от нашите музиканти (и групи) са затънали в 80-те. Излиза някоя нова млада група (примерно), от тинейджъри, млади, кипящи от енергия хора, и пускат за мнение авторско парче, което ми звучи като кавър на Мейдън от 88-ма, примерно... Айде, вие не сте първа младост (и аз не съм), ама поне нови групи не слушате ли ? Или изобщо някаква музика от тия години ?

Разбирам аргумента за стиловата ориентираност, ама поне го осъвременете като звучене и аранжимент. Парчето, което Synchu пусна, е хубав пример за олд-скуул парче, с достатъчно съвременно звучене ! Има си и бийт, и груув, бих се накефил да го чуя в клуб - кара ме да си тактувам. А вашето парче не извиква никакви емоции в мен. Пак повтарям - не е лошо, просто е скучно. Преди да почна да пиша, чух вашето парче пак, и парчето по-горе. Към момента (за 10 реда писане и 5 минути) вашето го забравих, а основния риф на онова още ми се върти в главата.

Всичко дотук е казано с най-добри намерения. Не искам (отново) да се обяснявам като на ученичка защо "за пореден път обиждам БГ групи".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Аз се радвам, че поне някой го е видял и му е обърнал внимание:) Също т ака искам да ви благодаря и на двамата, че писахте по темата- много хора не биха го направили :) Имаме още около 20 парчета и едно с едно не си приличат..то това си е бая дискарско:0 Даже ние така му викаме..Demiurg, не знам дали си видял другите два клипа, които съм поствал тук..Естествено, има на къде да се развиваме:) Отново благодаря, че сте се поинтересували :thumbs_up:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.