Necron Публикувано Септември 15, 2012 Share Публикувано Септември 15, 2012 Здравейте колеги,искам да попитам коя е най-читавата версия на операционна система за korg pa800 ,понеже съм с най-новата 202 и по време на работа и по време на репетиция се случва доста често да блокира клавира,всичко блокира освен клавишите и touchscreen-a неможе да се цъкне нито стоп на стила нито брейк нито меню нищо.Та въпроса ми е - Има ли някой същия проблем,коя версия на ОС използва и как се оправя досадния проблем,защото веднъж като ми заби и се трябваше бяла роза да се играе 10 минути и тогава се наложи да изключа клавира от копчето за захранзане и се получи доста неловко....Моля някой ако има решение на проблема да пише.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Септември 18, 2012 Share Отговорено Септември 18, 2012 Здравеи, Аз съм ползвал ОС 2.0 и 2.1 клавира се даржи добре и при двете.От доста време съм със 2.1 случвало ми се е 1,2 пъти да ми блокира подобно но открих,че штом извадя флашдраифа(4GB) клавира се оправя сам.После го поставям на ново.Явно съм се отплес нал штом пропускам новата ОС.Ще видя да я подкарам и аз Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Септември 19, 2012 Share Отговорено Септември 19, 2012 Инсталирах новата 2.2 О.С.изтеглена от официалния саит на КОРГ -няма проблем. Мисля,че трябва да търсиш проблема другаде! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любослав Илиев Отговорено Септември 25, 2012 Share Отговорено Септември 25, 2012 Имам същия проблем с моя клавир и не знам от какво е ако някой знае нека сподели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KlaviristaPA80 Отговорено Ноември 7, 2012 Share Отговорено Ноември 7, 2012 И при мен е така, не знам какво да се направи. Трябва сервиз може би. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necron Отговорено Януари 3, 2013 Автор Share Отговорено Януари 3, 2013 Помогнете хораааа... Всеки път ми забива на работа от какво може да е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordanil Отговорено Януари 4, 2013 Share Отговорено Януари 4, 2013 смняйте клавирите с pa1, pa2 или па3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
em2000 Отговорено Януари 6, 2013 Share Отговорено Януари 6, 2013 Обади се на телефон 0885788388 .Запиши си бързо телефона защото модераторите ще го изтрият.Бях написал в друга тема при проблеми на па800 с кой да се свържете но явно някои хора не им е изгодно.Дано видиш първо ти отговора ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Януари 7, 2013 Share Отговорено Януари 7, 2013 Няма кво да се правиш на ощипана госпожица, предния път беше оспамил десет теми с едно и също копи-пейст мнение. Оставих го само на едно място - в общата тема за PA-сериите. Който се интересува и чете правилата, ще го намери тоя телефон, не е изтрит. И въпреки че го знаеш много добре, сега пак даваш телефон. Ако още веднъж видя да даваш тоя телефон, ще го приема за агресивна реклама във форума, която е забранена и ще изхвърчиш, това ти е първо и последно предупреждение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
em2000 Отговорено Януари 7, 2013 Share Отговорено Януари 7, 2013 Съжелявам ,че се е получило като спам но просто исках да го разпостраня в повече теми за да помогна на колегите в беда.Корг Па800 е клавир с много проблеми и много хора имат нужда от помощ но не знаят към кой да се обърнат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts