niki-l.s. Отговорено Септември 26, 2012 Автор Отговорено Септември 26, 2012 Мисля, че винаги като имаме концертчета вятъра духа лошо и неудобно, дори и да сме в най-херметически затворената дупка. Иначе на репетиции всичко е ок, кефим се Цитирай
Ground Отговорено Септември 26, 2012 Отговорено Септември 26, 2012 Ми значи измислете как да записвате репетиции по същия начин и готово Цитирай
gilipollas Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Въх! Това много здраво звучи.Така отдавна не ми беше попадало нещо уж любителско пък то....Първия линк малко ме озадачи ама втория от концерта направо...баси.Още има надежда. Само така 1 Цитирай
niki-l.s. Отговорено Октомври 1, 2012 Автор Отговорено Октомври 1, 2012 Да стараем се, благодаря Единственото неприятно е, че във Варна поне не се оценява това, че се свири автосрска музика. Тук се предпочитат кавърите и забавлението. Тъпичко е усещането да свириш собствената си музика, да си вложил нещо сериозно в нея, да се раздаваш а пред теб хората по масите да си пият питиетата и за тях да е без значение какво се свири. Ама това си е клиширания кръговрат, кво да се прави...Бг си е чалгаджийска дори и в рок клубовете. Цитирай
aarab Отговорено Декември 2, 2012 Отговорено Декември 2, 2012 Добри сте, харесва ми, че имате авторски песни и работите над тях, но малко помислете за сценично поведение Без да се обиждате, ама така изглеждат всички групи в БГ - 4-5 човека държат по една китара и толкоз.... малко движения, малко енергия и живинка... казвам Ви го с най-добри намерения... Поздрави и успех!!! Цитирай
niki-l.s. Отговорено Декември 2, 2012 Автор Отговорено Декември 2, 2012 То не ти ли идва отвътре, няма смисъл. При условие, че не си поставяме цели да ставаме звезди По-добре да си такъв какъвто си (както в биг брадър ) На мен лично в клуб пред 30-40 човека пиещи си биричката ми е тъпо да се вихря все едно сме на стадион. Пък и стила ни не е малко по-уравновесен, не е точно за куфеене. Абе в първото изречение си го казах Цитирай
Recommended Posts