Jump to content
Българският форум за музиканти

M.R.A.K (My Rage And Kindness) Варна


niki-l.s.

Recommended Posts

Мисля, че винаги като имаме концертчета вятъра духа лошо и неудобно, дори и да сме в най-херметически затворената дупка. Иначе на репетиции всичко е ок, кефим се :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въх! Това много здраво звучи.Така отдавна не ми беше попадало нещо уж любителско пък то....Първия линк малко ме озадачи ама втория от концерта направо...баси.Още има надежда. Само така:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да стараем се, благодаря :) Единственото неприятно е, че във Варна поне не се оценява това, че се свири автосрска музика. Тук се предпочитат кавърите и забавлението. Тъпичко е усещането да свириш собствената си музика, да си вложил нещо сериозно в нея, да се раздаваш а пред теб хората по масите да си пият питиетата и за тях да е без значение какво се свири. Ама това си е клиширания кръговрат, кво да се прави...Бг си е чалгаджийска дори и в рок клубовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Добри сте, харесва ми, че имате авторски песни и работите над тях, но малко помислете за сценично поведение ;) Без да се обиждате, ама така изглеждат всички групи в БГ - 4-5 човека държат по една китара и толкоз.... малко движения, малко енергия и живинка... казвам Ви го с най-добри намерения... Поздрави и успех!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То не ти ли идва отвътре, няма смисъл. При условие, че не си поставяме цели да ставаме звезди :) По-добре да си такъв какъвто си (както в биг брадър :) ) На мен лично в клуб пред 30-40 човека пиещи си биричката ми е тъпо да се вихря все едно сме на стадион. Пък и стила ни не е малко по-уравновесен, не е точно за куфеене. Абе в първото изречение си го казах :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.