vlex Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 A добре че каза че ние не се сетихме и мислехме че го връзваш за дървото дето връзваш коня... Къв усилвател те пита човека кво се праиш на ударен?!
VasilVasilev Отговорено Юли 6, 2006 Автор Отговорено Юли 6, 2006 A добре че каза че ние не се сетихме и мислехме че го връзваш за дървото дето връзваш коня... Къв усилвател те пита човека кво се праиш на ударен?! Значи ще ти кажа само едно - ти си ммм... нека не те обиждам пред всички. Това какво пиша си е моя работа + това не си ме питъл ти за да се праиш на изнервен, че не съм отговорил. Дали ще отговоря на човека си е моя работа. :stop: Писнало ми е от такива като тебе да ми се месят. Ако бях лично аз админ да съм ти набутал един бан дето си вреш носа където ти скимне. :twisted: :twisted: :twisted: А по въпроса на @Overdrive - закачам я към уредбата в нас. Не ми е много яко така щото само чисто звучене се получава ама бива като за начинещ. На съмия усилвател има вход с 150 m/V към който включвам китарата. Не се чува много силно, но бих казал че е добре.
vlex Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Пич повярвай ми ако ти си админ то форума който администрираш би умрял! Аз администрирам 2 форума и съм доста по-наясно от теб как стоят нещата имайки в предвид че се занимавам активно с това. Администрацията настрана защото явно не си проумял че админа не банва щот са се заяли с него, а щото нарушават правилата! После имам право да правя квото си искам. Не се ли виждаш къв си смешен. Най-обичам някъв пикльо да се регне и да почне се отваря на първите юзъри (не визирам себе си щото аз съм само от година и малко тук). Второ като не си интересен не пробвай да се правиш на такъв щото не е сполучливо! И в общи линии май ти си ...ммм... MDFk виждам че четеш предполагам ще си замине темата Ае и лек ден
MDFk Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 (Редактирано) @Vlex - аз точно това мислех, но предпочетох да се разпишеш преди мен. @VаsilVasilev - мери си думите! Това да е любопитен не ти дава право да изказваш крайности. Хората питат, но ти помагат нали? Мисли по този въпрос следващия път като имаш питане към форумците. И с какво отношение отговаряш, и дали ти е "Писнало от такива като тебе да ми се месят". Но като цяло - и двамата занапред се старайте да избягвате скандала! Благодаря! Тема - бай бай. Редактирано Юли 6, 2006 от MDFk
Recommended Posts