vlex Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 A добре че каза че ние не се сетихме и мислехме че го връзваш за дървото дето връзваш коня... Къв усилвател те пита човека кво се праиш на ударен?!
VasilVasilev Отговорено Юли 6, 2006 Автор Отговорено Юли 6, 2006 vlex написа: A добре че каза че ние не се сетихме и мислехме че го връзваш за дървото дето връзваш коня... Къв усилвател те пита човека кво се праиш на ударен?! Значи ще ти кажа само едно - ти си ммм... нека не те обиждам пред всички. Това какво пиша си е моя работа + това не си ме питъл ти за да се праиш на изнервен, че не съм отговорил. Дали ще отговоря на човека си е моя работа. :stop: Писнало ми е от такива като тебе да ми се месят. Ако бях лично аз админ да съм ти набутал един бан дето си вреш носа където ти скимне. :twisted: :twisted: :twisted: А по въпроса на @Overdrive - закачам я към уредбата в нас. Не ми е много яко така щото само чисто звучене се получава ама бива като за начинещ. На съмия усилвател има вход с 150 m/V към който включвам китарата. Не се чува много силно, но бих казал че е добре.
vlex Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Пич повярвай ми ако ти си админ то форума който администрираш би умрял! Аз администрирам 2 форума и съм доста по-наясно от теб как стоят нещата имайки в предвид че се занимавам активно с това. Администрацията настрана защото явно не си проумял че админа не банва щот са се заяли с него, а щото нарушават правилата! После имам право да правя квото си искам. Не се ли виждаш къв си смешен. Най-обичам някъв пикльо да се регне и да почне се отваря на първите юзъри (не визирам себе си щото аз съм само от година и малко тук). Второ като не си интересен не пробвай да се правиш на такъв щото не е сполучливо! И в общи линии май ти си ...ммм... MDFk виждам че четеш предполагам ще си замине темата Ае и лек ден
MDFk Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 (Редактирано) @Vlex - аз точно това мислех, но предпочетох да се разпишеш преди мен. @VаsilVasilev - мери си думите! Това да е любопитен не ти дава право да изказваш крайности. Хората питат, но ти помагат нали? Мисли по този въпрос следващия път като имаш питане към форумците. И с какво отношение отговаряш, и дали ти е "Писнало от такива като тебе да ми се месят". Но като цяло - и двамата занапред се старайте да избягвате скандала! Благодаря! Тема - бай бай. Редактирано Юли 6, 2006 от MDFk
Recommended Posts