Jump to content
Българският форум за музиканти

Sq Bullet Strat?


Recommended Posts

A добре че каза че ние не се сетихме и мислехме че го връзваш за дървото дето връзваш коня... :P Къв усилвател те пита човека кво се праиш на ударен?! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A добре че каза че ние не се сетихме и мислехме че го връзваш за дървото дето връзваш коня... :) Къв усилвател те пита човека кво се праиш на ударен?! B)

Значи ще ти кажа само едно - ти си ммм... нека не те обиждам пред всички. :) Това какво пиша си е моя работа + това не си ме питъл ти за да се праиш на изнервен, че не съм отговорил. :D Дали ще отговоря на човека си е моя работа. :stop: Писнало ми е от такива като тебе да ми се месят. :) Ако бях лично аз админ да съм ти набутал един бан дето си вреш носа където ти скимне. ;):D:D :twisted: :twisted: :twisted:

 

 

А по въпроса на @Overdrive - закачам я към уредбата в нас. Не ми е много яко така щото само чисто звучене се получава ама бива като за начинещ. На съмия усилвател има вход с 150 m/V към който включвам китарата. Не се чува много силно, но бих казал че е добре. :P:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич повярвай ми ако ти си админ то форума който администрираш би умрял! Аз администрирам 2 форума и съм доста по-наясно от теб как стоят нещата имайки в предвид че се занимавам активно с това. Администрацията настрана защото явно не си проумял че админа не банва щот са се заяли с него, а щото нарушават правилата!

 

После имам право да правя квото си искам. Не се ли виждаш къв си смешен. Най-обичам някъв пикльо да се регне и да почне се отваря на първите юзъри (не визирам себе си щото аз съм само от година и малко тук).

 

Второ като не си интересен не пробвай да се правиш на такъв щото не е сполучливо!

 

И в общи линии май ти си ...ммм...

 

MDFk виждам че четеш :) предполагам ще си замине темата

 

Ае и лек ден

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

@Vlex - аз точно това мислех, но предпочетох да се разпишеш преди мен.

 

@VаsilVasilev - мери си думите! Това да е любопитен не ти дава право да изказваш крайности. Хората питат, но ти помагат нали? Мисли по този въпрос следващия път като имаш питане към форумците. И с какво отношение отговаряш, и дали ти е "Писнало от такива като тебе да ми се месят". ;)

 

Но като цяло - и двамата занапред се старайте да избягвате скандала! Благодаря!

 

Тема - бай бай.

Редактирано от MDFk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.