YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 Честито А ти как чувстваш разликата, с какво е по-различно като звук ? еми просто сега геина е на 12 часа а преди беше на фулл и хармоници фул Цитирай
synchu Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 eйй браво браво мен ми пък харесва много....саунда е много фул и много готин, мнооо готини хармоникс... Стария Ибанез В направо го закопава...! Цитирай
jFog Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 ти къв стил харесваш.... Оня си пада по динамична музика..тупа лупа и ако има някое четеригласие по дебелите струни направо се насирам.. и ако влезе и един вокал леко така пресипнал направо ми падат ташаците на пода..... такива работи..мелодични и бързи,ама по дебелите струни.Твоя стил по принцип е далеч от мен...но го правиш добре(майсторски ).Така че метал и здраве да има.. .. Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 абе при мен мн басово звучи с мн малко високи среди ама аз не съм мерило де с моите колони :think: ммммммм не напротив има ги тия високите ми не знам ама със сигурност ниските са мн при мене абе де да знам честито да ти е евото :guitar: Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/Dimarzi...itarTappinG.mp3 Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Уаааааааааууууууууу!!!!!!!!!!!!!!! Чак сега ги чух нещата с Ево-то.... Цитирай
Mecho Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Браво, EVO-то има прекрасен звук...на мен ми звучи малко Van Halen-ски ...върха. Ако имах парички веднага бих си сменил и моите с Evolution-и. Честито...сега просто нямаш избор - трябва да издадеш диск...не...DVD по-добре Въпрос - сам ли си го смени и внасял ли си промени по схемата т.е. сменял ли си кондензатори и пр. или чисто и просто разпои стария и сложи на негово място EVО-то ? Поздрави и успехи - ти можеш !!! Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 18, 2005 Автор Отговорено Януари 18, 2005 Браво,EVO-то има прекрасен звук...на мен ми звучи малко Van Halen-ски ...върха. Ако имах парички веднага бих си сменил и моите с Evolution-и. Честито...сега просто нямаш избор - трябва да издадеш диск...не...DVD по-добре Въпрос - сам ли си го смени и внасял ли си промени по схемата т.е. сменял ли си кондензатори и пр. или чисто и просто разпои стария и сложи на негово място EVО-то ? Поздрави и успехи - ти можеш !!! Здрасти! Нищо не съм променял. Разпоявам. Запоявам. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Супер сочен звук! Цепи мрака! Цитирай
killer Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Добре дошъл в клуба на Dimarzio!!! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Добре дошъл в клуба на Dimarzio!!! на димарцио да,ама на 7-струнните димарцио още никой не е влязъл..но казах още( :twisted: ....10х за което :green:) Цитирай
chacho Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 малко offtopic, ама се пак- между 55 и 57 сек. на първата mp3-ка се чува едно много характерно, как да го нарека... нямам идея, ама на мене ми прилича на мъркане- на ранена котка, може би леко настинала та винаги ми е било интересно как точно се прави тва нещо? ще съм благодарен за малко инфо, мерси Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 18, 2005 Автор Отговорено Януари 18, 2005 малко offtopic, ама се пак- между 55 и 57 сек. на първата mp3-ка се чува едно много характерно, как да го нарека... нямам идея, ама на мене ми прилича на мъркане- на ранена котка, може би леко настинала та винаги ми е било интересно как точно се прави тва нещо? ще съм благодарен за малко инфо, мерси Имаш ли Флойд!? Ако имаш ....ръчката да сочи назад противоположно на грифа и само я перкаш отгоре и тя изръмжава Цитирай
YA-YO Отговорено Януари 18, 2005 Автор Отговорено Януари 18, 2005 Ето тук започнах да записвам ..да презаписвам песните си ето едно интро с EVO http://www.cmusicforum.com/dimitar/IntroShade.mp3 смятам да ги запиша бързо :) Цитирай
chacho Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 фанах му цаката обаче ше тряа да го отработя малко, щот ся освен че си насиних малкия пръст, ми дрънчат и другите струни чат-пaт нищо де, здраве и много мерси Цитирай
Recommended Posts