PSS Отговорено Октомври 7, 2009 Share Отговорено Октомври 7, 2009 следващия Ерос Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simon Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 Ето малко пресен материал от мен Drums Solo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PSS Отговорено Октомври 10, 2009 Share Отговорено Октомври 10, 2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko_enev Отговорено Октомври 19, 2009 Share Отговорено Октомври 19, 2009 Ето и от мен малко.Благодаря на Simon и Stoyko Lisichkov за отделеното време да направим записа в тяхното студио. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PSS Отговорено Октомври 25, 2009 Share Отговорено Октомври 25, 2009 сигурно всякакви видеота вече изглеждат смешни на фона на това на Коко Енев .. , но все пак ще се пусна и аз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
himynameisivo Отговорено Ноември 5, 2009 Share Отговорено Ноември 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-cfw0CbG_n0 Ето нещо спонтанно и от мен нещата, които се опитвам да изсвиря на клипа ги мислих г/д на момента. Надявам се на градивна критика, не се обиждам лесно =) интересно ми е какво мислите за ритъма около 1:15 с каубела Ами...благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lileu Отговорено Ноември 16, 2009 Share Отговорено Ноември 16, 2009 Здраво! Ще си позволя да пусна едно мое клипче още веднъж. Видеото е редактирано в две части, като втората повтаря последния кръг от ритъма (3 кръга) с 2 пъти по-бавна скорост, за да може да се проследи в подробности какво се случва. Мился, че си заслужава да се види и проучи. Като цяло ритъмът е аранжиран въз основа на единичен парадидъл, но разместен. Ще оставя на вас да разберете как точно. Фигурата е страшно удобна, защото позволява палките сами да я изсвирват от вторичните си отскоци. Tака звучи с добра динамика и може да бъде изпълнявана с доста голяма скорост. Освен това звучи синкопирано и постоянно изпреварваща мисълта. Ако имате въпроси или препоръки, моля давайте смело! Поздрави и по-здрави! http://www.youtube.com/watch?v=xPaw-oqMGR8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
himynameisivo Отговорено Декември 12, 2009 Share Отговорено Декември 12, 2009 Ето една идея, която ни хрумна, докато бяхме само аз и китаристът на бандата, в която свиря ЦЪК Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spaz Отговорено Декември 17, 2009 Share Отговорено Декември 17, 2009 От последните записи : ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lileu Отговорено Януари 6, 2010 Share Отговорено Януари 6, 2010 ЧНГ на всички манияци!!! Живи и зрдави и изриващи! Ето малко пресен материал: http://www.youtube.com/watch?v=Q1bxEQF6z70 http://www.youtube.com/watch?v=_nnhrzf4I3Y Надявам се да ви изкефи! Поздрави и ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin_rko Отговорено Януари 16, 2010 Share Отговорено Януари 16, 2010 Здравейте, скоро не съм поствал ,но сега реших да кача едно клипче ,на него съм аз заедно със клавиристъ ,инструментала в него е авторски(само отбелязвам),гледайте само началото(където сме го посавили) после почваме да говорим глупости. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PSS Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 е не може само метъл ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 Тази тема е за да споделяме наши видеа ! За всякакви дървено-философски спорове - отворете си тема - в тази ЗАБРАНЯВАМ да се коментира ненужно ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simon Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Ето нещо ново oт мен 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 айде тук и аз да се запиша от кумова срама... Леле...това е жестоко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts