santuco Отговорено Септември 8, 2012 Отговорено Септември 8, 2012 (Редактирано) Пичове пиша в стара тема с молба за малко помощ! Имах настолен PC и преди като вкарах кабела от китарата директно в компа (входа за mic) на колонките веднага се чуваше звука от китарата и примерно си записвах 2,3 писти една върху друга с Audacity да речем. Сега имам лаптоп и нещо не става, звук не излиза нито на вградените говорителчета нито на изхода за слушалки.Audacity и Reaper въобще не реагират като натисна за запис! Чудя се дали въпросния Guitar link , ще ми свърши работа, да не стане и през него да няма звук! Благодаря предварително на отзовалите се! Редактирано Септември 8, 2012 от santuco Цитирай
a_panov Отговорено Септември 8, 2012 Отговорено Септември 8, 2012 (Редактирано) Гледам че аватара ти е "бакшишки" - та те си имат поговорка: проблема не е в машината а в магарето в кабината! Преблема че не ги руутваш каналите правилно - управляваш каналите правилно. Първо от контролния панел на самия уиндоус(ако си с уиндоус) разрешаваш и забраняваш канали. След това от приложния софтуер му казваш с кои канали да работи. Много често е срещано Audacity и Reaper да им се казва да работят с други канали, или ако им са посочени правилните канали то да речем вход/микрофон е мютнат-изключен и затова не постъпва сигнал във софтуера. И от там софтуера няма данни/сигнал който да обработва и не чуваш звук. Бат santuco, дано да съм помогнал. Играй си с каналите от уиндоуския миксер, после с Audacity. Подкараш ли Audacitу-то, след това ке подкараш и Reaper-а. И един поздрав от "Чичо Прасчо" както чух наскоро на мило да наричат един гуро: http://youtu.be/4S5zzo67r6E Редактирано Септември 8, 2012 от a_panov Цитирай
santuco Отговорено Септември 8, 2012 Отговорено Септември 8, 2012 Брат, не става! От контрол панела пробвах всичко възможно но не. Качих и последните аудио драйвери за моя модел лаптоп но......! Цитирай
Recommended Posts