racing Публикувано Август 12, 2012 Публикувано Август 12, 2012 За всички българи бачкaщи в чужбина за всички вас далеко от своята родина. Пожелаваме успехи и кинти без край, ние сме тук и те чакаме знай. Трудно ти е знам доста трудно нали, там някъде далече от семейство и приятели. Оставаш всичко и тръгваш без да знаеш какво те чака, далеко е светлината а близко е мрака. Вече тръгваш,самолета излита,как ли ще е там сърцето пита. Всичко най мило ти остава в българия,остава само надежда нали само тя ти остава. Пристигаш вече в таЗи чужда държава купуваш вестник и търсиш няква обява, нещо което ще промени твоя живот, със добро заплащане вече няма да живееш като скот. Всяка вечер след работа влизаш във фейса, чуваш се с приятели виждаш своето семейство. Чувстваш че дълго няма да издържиш, не се предавай приятел трябва да продължиш. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 13, 2012 Отговорено Август 13, 2012 Всичко най мило ти остава в българия,остава само надежда нали само тя ти остава. Като начало булгаристан се пише с главна буква,като край - на всичките ни митници трябва да има огромен билборд "Надежда всяка тука оставете" Мое да вметнеш в текста,че след няколко години ще има само мангали и младите ще са по странство,защото не сме Нация,а мразещи се разединени груюОвци.. 1 Цитирай
hand_of_doom Отговорено Август 13, 2012 Отговорено Август 13, 2012 Пооправи си малко граматиката, пунктуацията... Но дори това да ти се вижда козметика, аз не видях особена ритмичност в този текст. Имам чувството, че е предназначен за някой убавец с дълбока шапка и увиснали гащи (+ CD на ланец ) да го нарежда с 200 km/h... И пак не си го представям съвсем. Пипни го, идеята не е лоша 2 Цитирай
racing Отговорено Август 13, 2012 Автор Отговорено Август 13, 2012 Ок мерси за инфо.Кажете само по някакъв начин мога ли да си редактирам своите теми изтриване,редакция и така нататък.търсих в помощ ама не намерих нищо Цитирай
nayden_popov Отговорено Септември 19, 2012 Отговорено Септември 19, 2012 За всички българи бачкaщи в чужбина за всички вас далеко от своята родина. Пожелаваме успехи и кинти без край, ние сме тук и те чакаме знай. Трудно ти е знам доста трудно нали, там някъде далече от семейство и приятели. Оставаш всичко и тръгваш без да знаеш какво те чака, далеко е светлината а близко е мрака. Вече тръгваш,самолета излита,как ли ще е там сърцето пита. Всичко най мило ти остава в българия,остава само надежда нали само тя ти остава. Пристигаш вече в таЗи чужда държава купуваш вестник и търсиш няква обява, нещо което ще промени твоя живот, със добро заплащане вече няма да живееш като скот. Всяка вечер след работа влизаш във фейса, чуваш се с приятели виждаш своето семейство. Чувстваш че дълго няма да издържиш, не се предавай приятел трябва да продължиш. Текста е як и най-вече смислен, точно това сам изпитвал на гърба си. Евала, че си го написал само тряаба да направиш и музика към него. Цитирай
savov Отговорено Септември 20, 2012 Отговорено Септември 20, 2012 Трудно ще е мисля да се измисли мелодия, върху която да се изпее това...освен ако не е рап или нещо подобно!? Иначе смисълът и идеята е ясно, че са достойни за поздравление! Цитирай
Leo Stankov Отговорено Февруари 16, 2013 Отговорено Февруари 16, 2013 Идеята е добра , но нещо не ми харесва...дай на тоя текст малко повече рими за да е интересен и да остане в нечия глава Цитирай
Blackout97 Отговорено Април 9, 2013 Отговорено Април 9, 2013 Много готин текст,но за жалост доста време ще е актуален. Цитирай
RockoBG Отговорено Април 9, 2013 Отговорено Април 9, 2013 За всички българи бачкaщи в чужбиназа всички вас далеч от своята родина.Пожелаваме успехи и кинти без край,ние сме тук и те чакаме, знай!Трудно ти е знам, доста трудно е нали?Там някъде, далече от семейство и приятели.Оставаш всичко и тръгваш, без да знаеш к'во те чака.Далеч е светлината, а близко е мрака. Вече тръгваш,самолета излита, "Как ли ще е там?" сърцето пита.Всичко най-мило ти остава в България, -------- до тук ----- предавам се ----- остава само надежда нали само тя ти остава.Пристигаш вече в таЗи чужда държавакупуваш вестник и търсиш няква обява,нещо което ще промени твоя живот,със добро заплащане вече няма да живееш като скот.Всяка вечер след работа влизаш във фейса,чуваш се с приятели виждаш своето семейство.Чувстваш че дълго няма да издържиш,не се предавай приятел трябва да продължиш.Среден: 3- 1 Цитирай
Recommended Posts