Apocalypt0 Публикувано Август 6, 2012 Публикувано Август 6, 2012 Здравейте. Имам Vox vt40+ (не знам какво толкова ги мразят всички тези усилватели, аз съм много доволен от него, изненадващо добър звук въпреки че е процесорен усилвател...). Свързвам го с aux кабел за компютъра (жака за микрофон) и със sound record си става, но има едно background пращене. Пробвах и през line in жака, въпреки че нямам и най - малка идея какво е и за какво се използва, не стана. ... помощ? Благодаря предварително Цитирай
misterj Отговорено Август 7, 2012 Отговорено Август 7, 2012 А компа с какъв аудио интерфейс е? Цитирай
Apocalypt0 Отговорено Август 7, 2012 Автор Отговорено Август 7, 2012 Ами... ще ме извиниш но не знам какво точно имаш предвид... звуковата карта си е вградената, нямам external или нещо такова, и съм с windows 7 32 bit...надявам се да си имал предвид някое от тези Цитирай
Chavdarov.! Отговорено Август 10, 2012 Отговорено Август 10, 2012 Ако кубето има изход за слушалки слагаш кабел но с подходящия жак обикновено малък стерео 3,5 мм Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 11, 2012 Отговорено Септември 11, 2012 AUX In ти е вход от РС/плейър към комбото. Phones ти е изход за към слушалки/РС и можеш с подходящ кабел да го включиш към Line In на компютъра. Подходящ в случая означава екраниран стерео кабел с 3,5мм стерео жак на всеки негов край. Ако имаш брум можеш да пробваш да завъртиш щепсела на единия девайс или ако компа е лаптоп да го ползваш на батерия само. Цитирай
Recommended Posts