Angelina Sekulova Публикувано Август 3, 2012 Share Публикувано Август 3, 2012 Първи ЦЯЛ опит. С откритото самопризнание, че това е музика, която ми "счупи главата"... и от която ме беше страх. Има неточности тук-там. Ще ги дооправям чрез забавяне на трака на 90% от оригиналното темпо (но това упражнение ще ви го спестя). Установих, че по-бавно не мога, защото ако елементът на танца ми изчезне, загубвам интерес към пеенето. При все това, ако не пея с инструмент (да ме води), също не става добре. За първи път установявам, че толкова харесвам музика, за която не знам как да "мисля", не я чувам в алтернативи (за разлика от останалите ми участия из темите, където в много от случаите си чувах решения). Тук съм в пълно мълчание, страдам от наивен мерак, съчетан с дефицит на опит и на моменти се чувствам като ПЪН, внезапно катастрофирал от удара със "светлото бъдеще". Няма да ви кажа как съм разучавала отделните мелодични части, защото ще ми се смеете. В един момент всички вкъщи ме намразиха, даже кучето взе да ме гледа накриво в гората... В общи линии, извинете ме! http://soundcloud.co...ko-krivo-take-1 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FFFDF Отговорено Август 3, 2012 Share Отговорено Август 3, 2012 Лелелелелеле... Аз наистина не знам какво да напиша. Речникът ми не е достатъчно богат, за да успея да изразя колко точно впечатлен съм в момента. Поздравления П.С.: Следващата стъпка - нещо на Ибрям (хухухууууу) Поздрави още веднъж Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Август 4, 2012 Автор Share Отговорено Август 4, 2012 Аааа, не мога Ибряма. FFFDF, радвам се, че те кефи, мен самият опит ме кефи (много и то!). При все това, досега не ми се е случвало да влагам толкова усилия, за да произведа такъв "мижав" резултат. Битката е за пустата прецизност и не съм я довела докрай, и май само толкова. Иначе... то няма гръбнак това пеене, просто ми личи, че "не знам къде съм" - същински глас ли, фалцет ли, октава долу ли, хармонии ако изпея, няма ли да натежат прекалено? É така - парчето е почнато и изкарано докрай без музикална идея. Но много ме изкушава тая музика, дет се вика, имам да си "бродирам" кротко из нея за още 15 години напред... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Август 5, 2012 Share Отговорено Август 5, 2012 Браво! От чичо Мито. 13/16-ти?!?! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Август 9, 2012 Автор Share Отговорено Август 9, 2012 Мерсим ти, чичо Мито, много ме радват именно твоите положителни коментари! А може ли да ми обясниш (като за идиоти!) каква е разликата между 13/8 и 13/16? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Август 11, 2012 Автор Share Отговорено Август 11, 2012 Гледам, че няма движение по моето дълбокомислено питане, а междувременно пускам още едно пеене. http://soundcloud.com/angelina-1/nedyalko-krivo-take-2 При сравнително слушане между двата опита не му намерих особени достойнства, освен че звучи малко по-освободено. А някакъв (надявам се по-малък) процент от неточностите са "мигрирали" към други части на трака. Гласът е по-назад в микса, от което затворените срички не се чуват и пеенето е по-повествователно... май. Не знам дали общото звучене печели от това, но ще разбера с времето. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Август 14, 2012 Share Отговорено Август 14, 2012 Ани, извинявай за забавянето, но бях тук. Просто обяснение е, че осмината има трайност колкото половин човешка крачка при нормално ходене. А тук нотите са с по-къса трайност. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Август 14, 2012 Автор Share Отговорено Август 14, 2012 Благодаря ти за прекрасното обяснение, ще го запомня! И аз съм летяла с хеликоптер и снимките излизат точно такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Август 14, 2012 Share Отговорено Август 14, 2012 Като прост слушател съм впечатлен от Take 1 на Кривото Хоро. Релакс. Заслушах и Tin Pan Alley - wow! момиче, кой ти свири китарите? Шегувам се, разбира се. Хубаво пеене. Класи над повечето неща във форума. При все това малко повече маниер има. Но пък какъв тембър само Успех! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angelvoice Отговорено Септември 11, 2012 Share Отговорено Септември 11, 2012 В общи линии, извинете ме! http://soundcloud.co...ko-krivo-take-1 Ех.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Септември 12, 2012 Share Отговорено Септември 12, 2012 Впечатлен ! Дълбоко впечатлен ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts