Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

само на мен ли ми се струва че някък си касата тихичка...може и от колконите ми да е...

но барабаните станали биберон направо.яки

Отговорено

Евала пиипъл!

Мерси за мненията...

Само ако можеше дръмерите или други които са напред

да дадат конкретни съвети как може да се подобри:ph34r:

:headbang:

Отговорено
Леко разместено ми звучи, ама като за китарист е просто перфектно наредено!

Бравус!

Вибрацио,вибрацио...вибрацио ....

Отговорено

Супер са барабаните !

Ако искаш за по-тарикатско - напиши фуса да върви на шеснайсетинкови триоли,като акцентираш първия удар и "изяждаш" втория :)

:hello:

Отговорено

Добре ми звучат, дори римшотовете не ми се стружат въобще зле. Единственото нещо, което ме дразни е, че понякога(когато не е на често) личи на фуса е семпъл.

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Бравос Налбанте! Звука е трепач! :headbang: Това което мога да те посъветвам:

1. Аранжимент - Рим-шотовете можеш спокойно да ги махнеш и да оставиш само оня, който е на брейка. Можеш да вкараш малко ghost удари на соло-барабанчето. Втората част може да се вкара по-изразен райд на 16-тини шафъл (както предлага и Ел Ниньо...), като силното време да ти е bell.

2. Звук - Звука е супер! Бих искал да знам ако не е тайна как си ги правил. Само дето (мое мнение) барабанчето може малко да се поизтъни и да се "настрои" малко по-високо. Досега не съм чул някой от форума да е направил по-як звук на барабаните от тебе!!!

Иначе бих се заел да ти помогна с аранжимента ако искаш :)

Редактирано от mengel