Black Bird Публикувано Юли 30, 2012 Публикувано Юли 30, 2012 Здравейте музиканти от България. Ето още един цял трак който завърших днес от новият албум над който работя в момента. Надявам се да ви хареса! Поздрави, Дими http://www.nalbantov.com/2012/Dimi_Nalbantov_Belintash_2012.mp3 7 Цитирай
kirilsat Отговорено Юли 30, 2012 Отговорено Юли 30, 2012 Мен много ме кефи, не само щото съм пристрАстен, а защото си "пообиколил" фолклорните области! Даже и в латино-ориента се заиграваш! Майстор си, а на звука му разбираш - спор няма! Много добри подложки! И на мен ми се заджемва на нещо подобно.... аматьорската, както аз си знам! Много успехи от мен!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 31, 2012 Автор Отговорено Юли 31, 2012 Благодаря от сърце! Успехи и здраве в живота и на теб! ) Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Август 4, 2012 Отговорено Август 4, 2012 Много е хубава тая ти композиция, още от фейса се зарибих! За n-найсти път я прослушвам и се запитах колко музикално различни части можеш да нанижеш една след друга и всичките да са си "на мястото". Носи палитра от настроения: след всеки стоп - нова перспектива! Супер е! Цитирай
Atreyu Отговорено Август 4, 2012 Отговорено Август 4, 2012 Страшно парче! Благодаря ти, че го пускаш тук. Цитирай
Recommended Posts