Jump to content
Българският форум за музиканти

WARWICK BC80


Downingtn!!

Recommended Posts

Пичове гледах ето това видео

и се чудя сега "Наистина ли е толкова добро това комбо?" Някой да е пробвал серията BC на Warwick и въобще Warwick добри кубета за бас ли са? Или да събера още някой лев за Ampeg BA112? :virtuoz::metalist:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен Уоруика е много по-добрия вариант..По - евтин, а за парите си е доста компактен и силен .Не криви като го напъваш..Мисля, че е добро решение за в къщи, репетиция , дори и клубни участия .С уважение Гого

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще ти отговоря с въпрос: За какво ще използваш комбото? За мен, усилвателите от този клас (т.е. 50-100 В, 1х12" говорител) са нито рак нито риба. От една страна са прекалено слаби за комфортно свирене с акустичен барабанист, а от друга са прекалено шумни за домашно свирене. Освен ако нямаш съседи или са глухи, за домашно свирене, едно 20-30-ватово комбо с 10" говорител ще свърши идеална работа. За репетиции с акустичен барабанист вече има много опции. Комбо с мощност 150-300 В с 2х10" или 1Х15" с хорна. Алтернативно, глава и кабинет.

 

Имам Ampeg BA112 , другото не съм го слушал, но не очаквам разликите да са от небето до земята. Това са апаратури от един и същи ценови клас с подобни характеристики. Няма как едното да е на светлинни години от другото. Разбира се, най-удачно е прослушването на място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих казал, че Ампега е една идея по- тих.. Иначе Ампег такъв преди имаше в Динакорд...А Уоруик има в Мюзик Девижън.Дори по спомени имаше и наличен.С уважение Гого

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.