TONY Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 първата ми истинска китара беше Ibanez Rg 450 която е почти като това 470 пробвал съм от приятели -2 лимитед ЕСП-та пак са много добри според мен - ако си див фен на Металика взими си ЕСП-то ако искаш да свириш по разнообразна музика - Айбаниз по разнообразна в смисъл стилово- например за клубна банда ако ще правите като Тандърскейп от Перник - трибют група на Металика защо въобще се чудиш -ЕСП бях чел ревю в английското списани Гитар - за оригинално ЕСП - Джеймс Хетфийлд автора завършваше така - ТОВА Е УБИЙСТВАНА КИТАРА дето чини 2000 паунда и ако свирите Металика -просто помита ! зА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА (нали все пак музиката като звук не е само Хетфийлд и Ко)
KingdomX Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 първата ми истинска китара беше Ibanez Rg 450 която е почти като това 470пробвал съм от приятели -2 лимитед ЕСП-та пак са много добри според мен - ако си див фен на Металика взими си ЕСП-то ако искаш да свириш по разнообразна музика - Айбаниз по разнообразна в смисъл стилово- например за клубна банда ако ще правите като Тандърскейп от Перник - трибют група на Металика защо въобще се чудиш -ЕСП бях чел ревю в английското списани Гитар - за оригинално ЕСП - Джеймс Хетфийлд автора завършваше така - ТОВА Е УБИЙСТВАНА КИТАРА дето чини 2000 паунда и ако свирите Металика -просто помита ! зА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА (нали все пак музиката като звук не е само Хетфийлд и Ко) според мен си прав но не ча дотам... . ЕСП - то става за много стилове, но е целенасочено като звук...трябва да знаеш какво точно искаш...Докато Ибанеца е "неориентирана" китара (универсална). А до това какво е казал някой си голям , който свири с такава китара и записва с такава китара...хмм не знам , може да прозвучи глупаво , но според мен не е прав(цитирам : "...зА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА "....какво ще кайат Наитуиш Еми тва е , което мога да кайа, като с думите си не парадирам че разбирам кой знае колко от този вид китари
TONY Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 е ти съвсем се хвана буквално човека който бе направил ревюто - си беше прав да дадеш 2000 паунда - трябва да си отчаян фен на металика с тази визия и звук - освен за метъл - тази китара и аз не я виждам за какво друго би вършила работа -за блус, рок, поп, реге, джаз - не става нали - или поне ще намериш доста по подходяща за по малко денги та така и това КХ ЕСП - според мен си е целенасочено за фенове на Металика естествено метъл всякакъв - няма да е проблем с него
Telerig Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 бях чел ревю в английското списани Гитар - за оригинално ЕСП - Джеймс Хетфийлдавтора завършваше така - ТОВА Е УБИЙСТВАНА КИТАРА дето чини 2000 паунда и ако свирите Металика -просто помита ! зА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА Значи аз не разбирам какво значи ако свирите Металика само и за нищо друго не става. Има супер много групи със сходен на Металика звук и определено тия модели си стават за тая музика, че даже тя направо си плаче за такава китара. Примерно Годсмак...Килсуич и.т.н и.т.н.
Telerig Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Опс...извинявам се явно сме писали по едно и също време ;)
seek,fuck & destroy Отговорено Юли 5, 2006 Автор Отговорено Юли 5, 2006 Мерси мерси Вече съм почти сигурен че ESP са най-добрата марка китари за музиката на MetallicA.Но ще се позамисля пак.Има достатъчно време до укончателното решение. Мерси за съвета Поздрави :guitar:
Recommended Posts