jocker Публикувано Юли 25, 2012 Публикувано Юли 25, 2012 (Редактирано) След концерта на Гънс не се сдържах и оскверних набързо и тая велика песен. Пианото в нея е повече, но пък китарите са също забележително омагьосващи: http://soundcloud.co.../november-cover Вие ще кажете как съм се справил?! Приятно слушане! Редактирано Юли 25, 2012 от jocker 3 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 26, 2012 Отговорено Юли 26, 2012 Ми доста добре е, мен ме изкефи! Звучиш много "назад", най-вероятно заради ривърба. Разбира се трудно ще "влезеш в микса" като на оригинала, но все пак може и по-добре са се получи. Важното е обаче, че свирнята е много добра! Респект! Цитирай
jocker Отговорено Юли 26, 2012 Автор Отговорено Юли 26, 2012 (Редактирано) Мерси, пич! От теб такива думи значат много, защото рядко чета твои положителни оценки. Рядко се записвам и си имам отскоро Pro Tools с една M- Audio, та сега пробвах всякаквите му ривърби и се спрях на някакъв тип "Small Hall" май беше...Ще те черпя бира, ако мина скоро към Русе. Редактирано Юли 26, 2012 от jocker Цитирай
sickdreamer. Отговорено Септември 13, 2012 Отговорено Септември 13, 2012 Пич..! Заслужаваш най- искрена похвала, особено ако вокалът е твой на SWEET CHILD ,където е записан малко по- долу в същата интернет платформа. Бих желал да се свържеш с мен някак. Пиши ми на лс, ако може или ако ти е удобно- предостави скайп за връзка. Цитирай
Recommended Posts