Jump to content
Българският форум за музиканти

От къде да си купя диджериду


Recommended Posts

Привет! Въпросът както вече видяхте ми е от къде да си купя диджериду във София, цената да е до 50 лева. Видях един сайт където се продава хубаво диджериду за 47 кинта, поръчах си обаче от 15 дена чакам да ми звъннат за да се разберем за адрес и да потвърдя поръчката, даже им писах коментар да ги питам кога трябва да чакам това позвъняване обаче от 10 дена очаква одобрение и още нищо. Та.. на мен ми писна да чакам и ви питам от къде във софия мога да си купя една такава свирка.

Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Диджериду, за подобни пари ще е или от бамбук или от синтетика, ако това не те притеснява, то разгледай предложенията на http://www.mmg-music.com/.

Можеш да се разходиш до Банкя и да "продухаш" предлаганите свирки.

Успех.

 

П.П. Виждал съм и по магазините за екзотични сувенири.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здрасти, мисля че знам за кой магазин говориш, преди няколко години и аз пробвах при тях, но на мен поне ми се обадиха да ми кажат че нямат налични.

 

Скоро видях PVC-диджовете на Meinl във Форте (на ул. "Оборище", ето ти сайта им http://www.fortebg.com/bg/home.html ). Мисля че имаха 3 големини, едната от които беше 50ина кинта. Пробвах ги, звучат яко, но са си пластмасови.

 

Съветът ми е, след като си с ограничен бюджет, направи си самоделка от PVC тръба (аз имам няколко, всключително "slide-diridoo", като на Лука и Дафид от Omnia), понаучи се, изгради си критерий какво искаш и тогава дай повечко пари за хубава пръчка. Един познат има 4-5 и си ги поръчва направо от Австралия. В Македония знам за майстор, който прави. Погледни в интерент, излизат много неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.