NoSoul Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Ами не просто искам да я науча...и я слушам и клипа гледам и да си кажа честно...тва "Начинаещ" при "Инструмент" си е точно за там... Приятелю, ти чел ли си ноти за барабани някога? Просто усети ритъма, ако си свирил някое, равно 2/4 няма да е никакъв проблем просто да повториш и да слагаш преходите(прехода!). Просто почувствай ритъма, а не го учи. Нотите при този инструмент са да ти покажат ако си изпуснал нещо да чуеш или просто да те подсетят преди да започнеш . Цитирай
imperor Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Ами не просто искам да я науча...и я слушам и клипа гледам и да си кажа честно...тва "Начинаещ" при "Инструмент" си е точно за там... Това, че слушаш българи и искаш да се учиш от българи е похвално! Само не разбрах какво ще научиш от клипа?!?! 'Щото аз за толкова години свирене, досега от клип нищо не съм научил... А колкото и да е просто парчето, за да се нотира се иска време. Ония, с най-старата република са казали, че времето е пари. Така че не си формулирал правилно въпроса си. Интелектуалния труд е най-високо платен, защото е подплатен със знания... Цитирай
aladin Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 ем то не е лесно да се свирят 2/4 с як груув, тъй де, тва съвсем сериозно,и нак не е лесно и да се вадят де, аз едно време докато разбера как се свирят 3/4 и ми поникнаха мустаците за пръв път така 4е момци ако изкате да ви поникнат мустаци свирете 3/4 и внимаваите със 6/4 да неви поникне и козина :green: Цитирай
Katsko Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 ем то не е лесно да се свирят 2/4 с як груув, тъй де, тва съвсем сериозно,и нак не е лесно и да се вадят де, аз едно време докато разбера как се свирят 3/4 и ми поникнаха мустаците за пръв път така 4е момци ако изкате да ви поникнат мустаци свирете 3/4 и внимаваите със 6/4 да неви поникне и козина :green: тъй си е, па за 7/8 да не говорим, аз още го уча Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Ами не просто искам да я науча...и я слушам и клипа гледам и да си кажа честно...тва "Начинаещ" при "Инструмент" си е точно за там... Приятелю, ти чел ли си ноти за барабани някога? Просто усети ритъма, ако си свирил някое, равно 2/4 няма да е никакъв проблем просто да повториш и да слагаш преходите(прехода!). Просто почувствай ритъма, а не го учи. Нотите при този инструмент са да ти покажат ако си изпуснал нещо да чуеш или просто да те подсетят преди да започнеш . Не бе не е вярно...нотите за барабани били измислени защото на барабанистите им било тъпо, че всички имат щимове, а те не......бах му майката мислете малко като пишете глупости щото някой може да ви повярва и ще го объркате тотално Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 ем то не е лесно да се свирят 2/4 с як груув, тъй де, тва съвсем сериозно,и нак не е лесно и да се вадят де, аз едно време докато разбера как се свирят 3/4 и ми поникнаха мустаците за пръв път така 4е момци ако изкате да ви поникнат мустаци свирете 3/4 и внимаваите със 6/4 да неви поникне и козина :green: тъй си е, па за 7/8 да не говорим, аз още го уча Какво толкова му е трудното на 3/4 и 7/8. Щом си наясно с размера не разбирам какво има да се учи. Да не би да съм изпуснал нещо? Цитирай
PcNxO Отговорено Юни 28, 2006 Автор Отговорено Юни 28, 2006 Ами не просто искам да я науча...и я слушам и клипа гледам и да си кажа честно...тва "Начинаещ" при "Инструмент" си е точно за там... Приятелю, ти чел ли си ноти за барабани някога? Просто усети ритъма, ако си свирил някое, равно 2/4 няма да е никакъв проблем просто да повториш и да слагаш преходите(прехода!). Просто почувствай ритъма, а не го учи. Нотите при този инструмент са да ти покажат ако си изпуснал нещо да чуеш или просто да те подсетят преди да започнеш . Не бе не е вярно...нотите за барабани били измислени защото на барабанистите им било тъпо, че всички имат щимове, а те не......бах му майката мислете малко като пишете глупости щото някой може да ви повярва и ще го объркате тотално Коко заеби...като не искат са кво да направя... Цитирай
Katsko Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 ем то не е лесно да се свирят 2/4 с як груув, тъй де, тва съвсем сериозно,и нак не е лесно и да се вадят де, аз едно време докато разбера как се свирят 3/4 и ми поникнаха мустаците за пръв път така 4е момци ако изкате да ви поникнат мустаци свирете 3/4 и внимаваите със 6/4 да неви поникне и козина :green: тъй си е, па за 7/8 да не говорим, аз още го уча Какво толкова му е трудното на 3/4 и 7/8. Щом си наясно с размера не разбирам какво има да се учи. Да не би да съм изпуснал нещо? :green: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 (Редактирано) хм :think: и такива размери ли има ю аз си знаех,че не може да съм толкова неритмичен,като си тактувам на разни песни,а то каква била работата... Редактирано Юни 28, 2006 от eL_NinYo Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Пичове не сте прави ! Вьв всеки размер и особенно в неравноделните си има различни чальми(начини на мислене) ! Зашто мислите Американците не свириат като Бьлгарите тези размери !? Ами защото ги мислиат на 4 !? Как става това ли ееее таина Цитирай
Egon Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Нищо не разбрах...къде точно е проблемът? Само не ми казвайте, че е в 3/4 и в 7/8 размери, щото ако това е проблем, значи на часа убийте учителя си :killyou: Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 Ето научи как се свирят барабаните на Яшо, сега трябва да се научиш и да плюеш вода , докато свириш и да си лепиш лепенки на зърната. А мосю Бонзо да не си отваря устата за това какво е глупаво и какво не, защото всеки трябва да започне от някъде и не е нужно да е от "Няма бира". Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 Paliev отварянето на устата става само след като мозъкът я накара да се отваря ! Цитирай
Sebastian Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 Добре де, всеки почва от където прецени, че ще му е удобно и ще успее да го направи. Иначе за песничката- аз даже не мога да я намеря да си я сваля да я послушам, че камоли да я уча. Някой ако знае от къде мога да я сваля да даде линк Цитирай
Recommended Posts