Mar4enko Публикувано Юли 23, 2012 Публикувано Юли 23, 2012 Здравейте на всички във форума. Налага ми се да озвуча една класическа китара за сцена и със се спрял на следните пикъпи : - Shadow SH1900 - Shadow NFX-AC - Fishman AG094 - Fishman AG-125. Загледах се и във Fishman Acoustik Matrix серията ама те искат фирмен предусилвател и цената скача доста. За съжаление у нас ги няма и изобщо предлагането на такива пикъпи е никакво и не могат да се пробват. Та искам да питам : - някой ползва ли нещо от гореспоменатите и ако може отзиви, - трябва ли да минават задължително през високоомен предусилвател, DI-box или може и директно в пулт. Може да предложите и друго в този ценови диапазон. Поздрави ! Цитирай
rudibass Отговорено Юли 23, 2012 Отговорено Юли 23, 2012 Kато цяло преамп си трябва...Трудно директно от пиезото в пулта. Цитирай
Fats Отговорено Юли 23, 2012 Отговорено Юли 23, 2012 Без преамп ще имаш само тенекиени високи. Защо не опиташ с подходяш микрофон? Цитирай
flatko Отговорено Юли 23, 2012 Отговорено Юли 23, 2012 Аз си купих SH1900 и е много бърз за слагане, а и няма да пробиваш китарата. Няма го у нас, трябва от онлайн-магазин. Качеството е убийствено добро, но ти трябва DI-box при всички случаи, тъй като няма активна електроника. Аз лично го ползвам с ето тази джаджа - http://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_15810/BEHRINGER_ADI21.html Ако свириш на живо, няма да помогне микрофон. Аз съм пробвал с добър кондензаторен мик и излиза зверска микрофония, а атаката на тона изобщо я няма. Ако не си милионер-аудиофил, няма начин да стане с микрофон 1 Цитирай
Mar4enko Отговорено Юли 23, 2012 Автор Отговорено Юли 23, 2012 Ами там е работата, че понякога на сцената може да има и духов оркестър и тогава микрофон съвсем няма да става. Имам берингерси червен DI-box и с него ще пробвам. А пък имам и предусилвател на StudioProject, май VTB1 беше и с него ще опитам. Благодаря за мнението за SH1900. Цитирай
Recommended Posts