ВанКо Пашов Публикувано Юли 15, 2012 Публикувано Юли 15, 2012 Тъй като съм решил да си рефретвам старата дъска, но тя е някъв прост Stagg и няма никво инфо за нея из техния сайт и където другаде търсих, искам да ви попитам: Как да разбера какъв е радиусът на грифа? Поздрави! ВанКо Цитирай
rockfire Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 Ако ще я рефретваш сам и ти е за първи път ....,просто откажи се човече... Цитирай
TheKhan Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 Може да ползваш нещо подобно. http://www.pickguardian.com/pickguardian/Images/Pickguardian%20Neck%20Radius%20Gauges.pdf Цитирай
SviStyle Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 Абе РокОгън, това е Стаг. Ако си го рефретне сам, може и по - добре да стане!!! 2 Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Юли 16, 2012 Автор Отговорено Юли 16, 2012 (Редактирано) Съфорумници, не съм решил сам да я рефретвам, макар че ми е интересно какво бих постигнал. Просто искам да разбера какъв ми е радиуса за да знам кви прагчета да купя. За да ги занеса на въпросния човек, който ще ми я рефретва да ги постави. Иначе съм съгласен с мнението на @SviStyle. Поздрави, ВанКо Редактирано Юли 16, 2012 от ВанКо Пашов Цитирай
blr Отговорено Юли 16, 2012 Отговорено Юли 16, 2012 (Редактирано) Използвай шаблона, който Ханът е посочил по-горе. Алтернативно, човекът който ще извършва операцията би трябвало да определи радиуса. Кто последна възможност, сайтът на производителя може да съдържа тази спецификация за твоя модел. Редактирано Юли 16, 2012 от blr Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Юли 16, 2012 Автор Отговорено Юли 16, 2012 В сайтът не намерих нищо по-специфично като информация за грифа от размера на мензурата. Току що си разпечатах въпросното шаблонче и като се прибера в нас ще го използвам. Поздрави, ВанКо Цитирай
Recommended Posts