Yves Публикувано Юли 10, 2012 Публикувано Юли 10, 2012 (Редактирано) Предполагам от заглавието се разбира, опит за кавър на Phobia от Kreator. Барабани миди със Superior Drummer, бас и китари от мен записвани с плъгини. Има няколко проблема, които и сам осъзнавам, но не успях да се справя. "Пуканките" в записа просто са непреодолими за мен към този момент, не знам дали са от бавна машина, кофти интерфейс, кофти настройки или всичко заедно. Като че ли е малко ниско нивото на записа, не знам защо така се получава. Всички писти са на максимални нива без да "влизат в червеното". Въпреки че червеното реално е всичко над 0dB и не знам дали е толкова лошо да се качва над него. В общи линии и при смесване и при запис нямам опит и съм следвал де що съм попаднал на туториъли в нета общо взето без ясна идея какво правя Чакам мнения и коментари Благодарско! http://soundcloud.com/ivokbg/phobia-final Редактирано Юли 10, 2012 от Yves 1 Цитирай
Борис Отговорено Юли 10, 2012 Отговорено Юли 10, 2012 Koлкото по-гадно толкова по-добре,хаха!С какви китари го записа? Цитирай
Yves Отговорено Юли 11, 2012 Автор Отговорено Юли 11, 2012 Е надявах се да не е баш гадно Китарата е Cort-че Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 11, 2012 Отговорено Юли 11, 2012 Според мен записа и микса са ти много по-куци от свирнята. Не знам дали ще го приемеш като критика към първото или похвала към второто. Дръмса и той един... странен... Имаш доста резерви в записа и микса и ако напреднеш там като цяло ще стане доста по-кораво... Цитирай
Yves Отговорено Юли 11, 2012 Автор Отговорено Юли 11, 2012 Хаха, не знам, вие ще кажете, затова съм го пуснал тук. Не претендирам за звук и микс, най-вече ме интересуваше свиренето, а пък вече ако някой даде акъл за микса - бонус. И на мен не ми харесва как звучи, затова и съм казал, че стрелях на посоки. Кажи ми нещо в детайли какво мога да пипна, щото наистина нямам идея откъде да започна... Дръмса е с готов пресет на Ola Englund...нашумя напоследък в ютюб с разни записи и беше пуснал туториъл, всичко съм правил по него, включително компресори, екюта, ревърби... Пълен изрод е и неговите записи ме кефят, затова и се доверих сляпо. Честно казано барабаните не мога да ги определя как ми звучат....тупса-тупса.... Басът също е по негови "препоръки", само китарите ги правих както аз си знам, явно оттам иде проблемът Цитирай
Recommended Posts