Fenix Публикувано Януари 17, 2005 Share Публикувано Януари 17, 2005 Та тъй. 'Начи хора исках да ви питам, откъде (от нета) да намеря малко licks и инфо за градене на сола. Общо взето книги - бол. И въпреки това в тях няма кой-знае колко ликове и подобни работи, а искам малко да си обогатя свиренето. Гледам аз и некви уроци, ама и там няма много. Имаше един сайт 100 guitar licks и тем подбни, та значи за такива работи става въпрос Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Искаш да се развиеш?! Ама недей бе, човек!!! Може да настинеш!!! Нощем, като се развиеш може да ти настинат бъбреците например! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Аз имам едно DVD със 100ина лика и към него върви и таблатура за една програмка TablEdit. Lick-овете са малко олд скуул обаче - по рокаджийски. Ко те интересува ти ще си кажеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 човече ти ако искаш се развивай ама внимавай да не си обърнеш резбата че като гледам тая пичка с бирите ............. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chacho Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 аз бих ти препоръчал, като слушаш някое парче и нещо ти хареса, намираш му таблатура, научаваш го тва което ти е харесало и продължаваш в същия дух. така освен че може би ще научиш малко по-нестандартни, или поне не толкова изтъркани неща, ще знаеш и горе-долу в какъв контекст да ги използваш п.с.: пички с бири?!? къде ги раздават? :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Слушай Friedman и Becker Имам разни видео уроци, дето можеш да видиш доста такива неща, дето ти триаат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 BTW кой те е навил толкова, че да искаш да се развиваш П.П. Не можах да се сдържа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Абе пич за тая работа не вярвам да има рецепта,но постоянстов и свирня му е майката.Някой школа може би(макар че са скучни,поне за мен де) :violin: Музикално можеш да се обогатиш слушайки много стилове музика и да се заслушваш в нещата... И що си мислиш верно че не можеш да свириш?Практика и това е.Ако те кефи това което правиш всичко останало е само мнение по въпроса. Само един съвет.Заеби кавърите колкото и да те изкушават,намери се и всичко ще е Ок.Всички имаме влияния и колкото да се отрича понякога , винаги има нещо което е оставило дълбок отпечатък във стила на всеки един музикант.. Няма нужда да доказваш нищо на някого нито да впечатляваш някого със знания за нещо си..Просто си бъди ти и свири така както те кефи. ... и аз се омотах.. ама метал да е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Що па само метал? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Що па само метал? Айде и СКА - за тебе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Януари 17, 2005 Автор Share Отговорено Януари 17, 2005 (Редактирано) Ми, значи да почвам подред. От горе-надолу Steve_Vai - no comment AXE - т'ва за ДВД-то ме заинтересува, много при това peshoy2k - не се притеснявай, нема начин. chacho - това го правя от доста време, ама опирам вече до разни неща, които нито моа извадя, нито моа намеря някъде в нета (табулатурки). Пример - Final Gates на Running Wild от албума Port Royal. Егати яките сола има там! ама нито моа ги извадя, нито съм ги намерил някъде из нета. Glacierise и твоето предложение ме заинтригува AXE Ми пусни си солото ми на Helldriven и ще видиш защо искам да се развивам... fLiSk - никой не е казъл само метъл и сега jFog за накрая Ми човече, аз не си мисля че не моа да свиря :green: . Просто искам солата които правя да са малко по-раздвижени, щото досега (на 3 бързи песни съм писал, на бавни нещо ми е по-лесно и там имам повече), но тия 3 са прекалено, как да кажа, стереотипни. Относно кавърите. При мене кавърите винаги са били само и единствено за удоволствие. В смисъл че се кефя да ги свиря, но предпочитам да си свиря мои си работи А колкото до впечатляването, никому не целя да впечатля, просто искам солата ми да си ми харесват НА МЕН :green: И всъщност аз за това пуснах темата Редактирано Януари 17, 2005 от Fenix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chacho Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 ето бе, как да няма Final Gates Riff 1 E ---------------------- B ---------------------- G ---------------------- D -------7---------7---- A --4----5----4----5--1- E --2---------2-------0- Riff 2 E -------------- B -------------- G -------------- D -------7----7- A --4----5----5- E --2----------- Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Януари 17, 2005 Автор Share Отговорено Януари 17, 2005 (Редактирано) ето бе, как да няма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Абе т'ва и аз съм го намерил бе човек. Тцялата песен - два рифа. Ама я ми дай на солата таб Редактирано Януари 18, 2005 от Fenix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Януари 17, 2005 Share Отговорено Януари 17, 2005 Зае*eте табовете!!! Толкова тъпи прътсовки има из тях, че няма накъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Януари 18, 2005 Автор Share Отговорено Януари 18, 2005 Зае*eте табовете!!!Толкова тъпи прътсовки има из тях, че няма накъде. Това беше само пример а иначе пръстовките не са проблем да си ги променя, стига да е вярно написаното. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts