Stan Staykov Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 Здравейте, Абе слушах тука едно парче и не мога да си изкарам от главата един духов инструмент типичен за източните култури. Нямам идея как се казва, ще се радвам някой да ми подскаже. Парчето е това: Солото на въпросния инструмент започва от 1:56. Мерси предварително. Цитирай
Stan Staykov Отговорено Юни 21, 2012 Автор Отговорено Юни 21, 2012 (Редактирано) *Изтрито* Написах голяма глупост от невнимание и бързане. Мерси за отговора. И все пак ми се струва, че това на 1:56 не е пан флейта... Поне не прилича на това от клипчето, което си ми пратил. Може би аз бъркам. Редактирано Юни 21, 2012 от Stan Staykov Цитирай
Stan Staykov Отговорено Юни 21, 2012 Автор Отговорено Юни 21, 2012 Тембъра прилича повечко на това нещо Xun - Цитирай
Heartman Отговорено Юни 22, 2012 Отговорено Юни 22, 2012 Значи ако знаеш отговора не питай.Аз все пак се опитвам да ти помогна,а тая окарина дето си я пуснал няма нищо общо с тембъра на пан флейтата от клипа който си пуснал.Ако си учил инструментознание щеше да знаеш.Толкова от мен. Цитирай
annonimized67365 Отговорено Юни 22, 2012 Отговорено Юни 22, 2012 Пан флейта! пан флейтата е южно американска, доста би ме учудило ако азиатците я използваха иначе че е флейта флейта е, въпроса е каква точно щото те там индийците и китайците ги имат в доста разновидности не съм експерт нито в ню ейджа нито конкретно за карунеш но на на слух това от клипчето най много ми прилича на китайска Дизи флейта тембъра й е твърде специфичен но е възможно и да бъркам все пак http://www.youtube.com/watch?v=fAPbxHfpB2k Цитирай
7thString Отговорено Юни 22, 2012 Отговорено Юни 22, 2012 (Редактирано) Солото си е на "китайска флейта" - дизи - пан флейтата няма нищо общо с източната музика Редактирано Юни 22, 2012 от 7thString Цитирай
Stan Staykov Отговорено Юни 22, 2012 Автор Отговорено Юни 22, 2012 Значи ако знаеш отговора не питай.Аз все пак се опитвам да ти помогна,а тая окарина дето си я пуснал няма нищо общо с тембъра на пан флейтата от клипа който си пуснал.Ако си учил инструментознание щеше да знаеш.Толкова от мен. Няма нужда от нерви. Солото си е на "китайска флейта" - дизи - пан флейтата няма нищо общо с източната музика Благодаря много. Това търсех. Цитирай
Recommended Posts