ivnivn Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 Здравейте, ще ви бъда благодарен, ако ми съдействате по следния въпрос: Искам да си направя вкъщи условия за пеене с микрофон. Не търся супер професионално качество, за съжаление съм бюджетно ограничен. Ясно е, че ми трябва микрофон, пулт, усилвател и колона. С първите три пункта съм наясно, но незнам каква тонколона да си взема, в смисъл - какви характеристики са ми нужни? Казаха ми, че трябва да е поне 80 вата. А освен това какви други показатели трябва да гледам? Цитирай
anomandrus Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 Ако търсиш нещо непретенциозно (и само за теб) и евтино купи си един ефект на Берингер, една SM58-ца, и една активна 80-100 ватова колона с балансиран вход. Ако искаш нещо добро като сетъп....хаха, влизаме в съвсем различна тема на разговор и каквото и да кажа няма да е достатъчно. Инак и много други видове сетъп биха ти свършили работа. Една аудиокарта, Cubase или някакъв друг DAW и активната колона пак е вариант. Опции колкото искаш. Само комшиите да не ни се карат после.... Успех! Цитирай
ivnivn Отговорено Юни 24, 2012 Автор Отговорено Юни 24, 2012 Ако търсиш нещо непретенциозно (и само за теб) и евтино купи си един ефект на Берингер, една SM58-ца, и една активна 80-100 ватова колона с балансиран вход. Ако искаш нещо добро като сетъп....хаха, влизаме в съвсем различна тема на разговор и каквото и да кажа няма да е достатъчно. Инак и много други видове сетъп биха ти свършили работа. Една аудиокарта, Cubase или някакъв друг DAW и активната колона пак е вариант. Опции колкото искаш. Само комшиите да не ни се карат после.... Успех! Благодаря ти за мнението, точно това направих и си реших основния проблем. Взех една 100 ватова активна колона и един пулт, другото е лесно. Цитирай
ivnivn Отговорено Юни 24, 2012 Автор Отговорено Юни 24, 2012 Благодаря за съвета. Помогна ми много. Взех си 100 ватова активна колона, малко пултче, останалото все ще го наредя. Цитирай
Recommended Posts